הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מסה נקייה עם SS, אפשרי?

R o n 2 5 6

משתמש מתחיל
173
0
נק' מוניטין:
66
173
0
קצת נתונים עליי:
בן 22, 1.87, בתחילת התוכנית לפני 3 שבועות שקלתי 74.3, עכשיו 76.8, סביב ה 17%-18% שומן.
הולך לפי תפריט שבניתי עם כל הדגשים מהמאמרים בפורטל, פלוס קלורי של 300-500.
השאלה האם אני אצליח להחזיק עם פלוס קלורי נמוך לאורך כל התוכנית,או שזה יפגע לי בהתקדמות במקרה הטוב ויגרום לפציעה במקרה הרע. אני פשוט לא רוצה להגיע לאחוזי שומן מטורפים לפני הקיץ, וחיטוב לא יעבוד לטובתי כי אין עליי שריר בכלל..
שאלה נוספת- עם פלוס קלורי כזה,לאיזו עלייה שבועות במשקל אני צריך לצפות? וכמה ממנה אני יכול להניח שהיא תהיה עלייה של שריר פחות או יותר?
תודה מראש

אם פלוס קלורי של 500 אפשרי בהחלט

שמע בSS לא חובה הפלוס הקלורי שריפטו מדבר עליו , שזה פלוס של 1000-1500 , אבך אין ספק שאם תעשה את זה ותשים זין על השומן אתה תראה תוצאות על המוט , יפות מאוד
אפשרי לעשות SS בפלוס קלורי של 500 , זה גם מה שאני הולך לעשות עוד כחודש אחרי שאסיים חיטוב
הבעיה היא שתתקע הרבה יותר מהר , ותגיע לכשלים ותצטרך לעשות ריסטים הרבה יותר מהר מהמתוכנן - קח את זה בחשבון
יהיה לך קשה להחזיק תקופה ארוכה , ולכן הייתי ממליץ על התחלה של פלוס קלורי בסך 500 קלוריות עד שתגיע לכשל ב2 אימונים רצוף , לאחר מכן תעשה ריסט ותעלה את הקלוריות ל700 , סביר להניח שגם ב700 תגיע התקיעה הבאה די מהר , לכן תהיה חייב בסוף התוכנית (אם תרצה לסחוט אותה עד הסוף , כמו שצריך) להעלות את הפלוס הקלורי ליותר מ700 .. מקווה שעזרתי

Back
למעלה תחתית