הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ מתלבט בין שתי שיטות להוריד משקל

• פותח/ת השרשור guy_k
  • פורסם בתאריך

guy_k

משתמש מתחיל
56
3
נק' מוניטין:
4
56
3
הנתונים:
גבר בן 40, משקל 107 ק"ג על 1.80. התחלתי להתאמן בחדר כושר ומעוניין להוריד במשקל בצורה מהירה.

האם עדיפה השיטה של AD או שיטת הכאסח PSMF?

סוכר בצום (12 שעות) 106.

תודה

הנתונים:
גבר בן 40, משקל 107 ק"ג על 1.80. התחלתי להתאמן בחדר כושר ומעוניין להוריד במשקל בצורה מהירה.
האם עדיפה השיטה של AD או שיטת הכאסח PSMF?
השיטה הכי הכי טובה...זה מאזן קלורי שלילי. כל התוכניות שבעולם יביאו אותך לזה. השאלה היא איך תסיים, אם תסיים איך תרגיש תוך כדי וכמה הקרבה תצטרך כדי להגיע למטרה שלך.

אני ממליץ לך קודם כל לפתח קצת ידע ע"י קריאת המאמר הבא: http://www.kilogram.co.il/70/המדריך-השלם-להורדת-השומן-וחיטוב-הגוף/

כשאתה מסיים לקרוא, תכתוב כאן את הRMR שלך (כולל אימונים) את כמות הקלוריות שאתה צריך לצרוך בשביל לרדת במשקל. ואת התפריט שאתה עתיד לבנות לפני חלבונים פחמימות ושומנים. לאחר מכן אסביר לך כיצד לבנות תפריט ואיזה תוכנית אימונים לבחור.

• פותח/ת השרשור
תודה על התשובה, אבל אני מעדיף להתמקד באחת משתי השיטות.

דבר ראשון AD היא לא תוכנית להורדת משקל המטרה העיקרית שלה היא עלייה במסת שריר תוך כדי שמירה/ירידה קטנה בשומן, ככה שבתור דיאטה זה פחות מומלץ אולי בתור תוכנית לתקופת המסה, לדעתי התכוונת לדיאטת דלת פחמימות בסגנון קאב סייקלינג לא?
PSMF היא דיאטה מאוד קשה, כן יש לה תוצאות יפות אם מקפידים על הכללים השאלה אם אתה נמצא במצב מתאים (עבודה,לימודים, מה שלא יהיה) לתוכנית כזאת וכמה הירידה במשקל דחופה.
לדעתי בגלל מה שרשמת נשמע שאתה באחוז שומן גבוה יחסית, הייתי ממליץ לך כמו ש yogevnn רשם לבנות לפי המדריך לחיטוב תפריט שבנוי מגירעון קלורי תו"כ הורדה בכמות פחמימות ועלייה בכמות חלבון, גירעון קלורי עד אחוזי שומן של 13-14 נותן אחלה תוצאות.

• פותח/ת השרשור
תודה לעונים,
אין לי בעיה עם התוכנית והקשיחות שלה, אני מכיר את עצמי מספיק טוב ותוכנית כזו שהיא קשוחה מכניסה אותי לתלם הרבה יותר מתפריט עם פחמימות, בפרט שמניסיון העבר, הימנעות שלי מפחמימות רק גרמה לי להרגיש טוב יותר בהרבה מובנים.
אני מעדיף שאת מעט הפחמימות אני אקבל מירקות (כמו מלפפונים או פלפלים לדוגמה).
למרות שנבדקתי ולא נמצאתי רגיש לצליאק, ברגע שאני אוכל מוצרי דגן למיניהם אני סובל משלל בעיות (נפיחות, מגרנות, יציאות מרובות וכ) ולכן אני מעדיף את ה PSMF.

תודה לעונים,
אין לי בעיה עם התוכנית והקשיחות שלה, אני מכיר את עצמי מספיק טוב ותוכנית כזו שהיא קשוחה מכניסה אותי לתלם הרבה יותר מתפריט עם פחמימות, בפרט שמניסיון העבר, הימנעות שלי מפחמימות רק גרמה לי להרגיש טוב יותר בהרבה מובנים.
אני מעדיף שאת מעט הפחמימות אני אקבל מירקות (כמו מלפפונים או פלפלים לדוגמה).
למרות שנבדקתי ולא נמצאתי רגיש לצליאק, ברגע שאני אוכל מוצרי דגן למיניהם אני סובל משלל בעיות (נפיחות, מגרנות, יציאות מרובות וכ) ולכן אני מעדיף את ה PSMF.

אחלה, תקפיד על התוכנית כמו שהיא רשומה ותראה תוצאות יפות!
שיהיה בהצלחה

תשמע אני מציע לך לא לעשות דיאטה .
הגעת למצב הנתון כתוצאה מהרגלים מסויימים ובהם צריך להתמקד.
דיאטה מכניסה אותך למוד מלחמה וכשהיא נגמר כנראה תרצה לשוב לאותם הרגלים ולאותו המשקל.
תתמקד בלשנות הרגלים : פעילות פיזית כחלק משגרת החיים, איכות האוכל והכמות שלו.
שינוי ארוך טווח לא יקרה כאן ועכשיו אלא לאורך זמן

• פותח/ת השרשור
הגעתי למצב כי אני אוהב לאכול טוב, לשתות טוב ועד כמה דברים שלא נאה לרשום כאן...
אני מסכים איתך לגבי ההגדרה של מוד מלחמה, אבל אני גם צריך פתרון מהיר כדי לא להתחיל עם תרופות של סוכרת.
קראתי בחודש האחרון הרבה אתרים והתחברתי לשיטה של הפליאו שדי דומה למען האמת למה שPSMF מציעה לעשות ולכן התחברתי אליה כי למעשה היא נותנת את המענה לתזונה שפויה מבלי לצרוך סוכר ומוצרי דגנים שלפחות לי במבחן הניסיון לא עשו טוב. למרות שקראתי את הספר ואת המאמר המתורגם, אני לא מצליח להבין את נושא הירקות, מעבר לירקות שרשום להימנע מהם מה כן ניתן לאכול?
או מה סך הפחמימות שניתן לאכול מירקות (חסה, מלפפון, בצל...)

תשמע לאכול טוב ולשתות טוב זה לא חייב להיות מבחינת כמות אלא איכות .
שוב תצפה שלא יילך לך לפי התוכנית המושלמת שנרקמה אצלך בראש
יהיו עליות וירידות אבל הטווח הארוך הוא זה שקובע .
מהסיבה הפשוטה שאני מרגיש שאתה נעול ורוצה לעשות משהו דרסטי הייתי עושה ככה.
דיאטת כאסח psmf לשבועיים שלושה, יום צ'יט/העמסת פחמימות ואז כניסה להרגלי תזונה מאוזנים
שבהם תקפיד על כמויות ובתחילה גם על ספירת קלוריות , פחמימות מירקות ופרי 1-2 ביום והשאר משומנים וחלבונים.
מאזן קלורי שלילי לפי ההמלצות בפורטל לירידה במשקל.

• פותח/ת השרשור
זו התוכנית, לתת בוסט ולהמשיך הלאה.

רק לתקן שבAD יש שתי פאזות, האחת היא עלייה במסת שריר והשנייה היא כמובן הורדת אחוזי שומן.
אני אישית עושה AD ונהנה מאוד. תעשה את זאת שאתה יותר מתחבר אליה מבחינת סדר יום ושמירה על הקווים.

לאנשים שמנים בלב (כמוני) הכי מתאים AD עם העמסה אחת בשבוע (לאחר השבועיים הראשונים ללא העמסה)
אני מאמין שתרד יפה איתה גם אם תגזים בהעמסות והסוכר בדם ירד משמעותית גם כן..בהצלחה!

Back
למעלה תחתית