הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לעשות AD ?

אני מתלבט אם להתחיל דיאטת AD כמו פה
http://www.kilogram.co.il/848/anabolic-diet-דיאטה-דלת-פחמימות/
אני על 150 פחמימה
80 שומן
200+ חלבון

ד"א אני משתמש בקלן של סיירוקס.40 מק"ג כעת המינון הוא 3 כדורים ביום נשאר לי עוד שבוע .להתחיל עכשיו או שלא?

ההלצה האישית שלי, להתחיל AD לפי הספר ב12-13 אש.
מעל זה אין סיבה..

• פותח/ת השרשור
תן בראש אז..
יש לך המלצות אם אני כבר בחיטוב?כאילו איך לעבור לAD? לעשות שבוע רגיל ואז דל פחמימה או כשאני יסיים עם הקלן לעבור ישר לדל פחמימה?וכמה צריך הוריד בפחמימות וכמה עם השומנים?

יש לך המלצות אם אני כבר בחיטוב?כאילו איך לעבור לAD? לעשות שבוע רגיל ואז דל פחמימה או כשאני יסיים עם הקלן לעבור ישר לדל פחמימה?וכמה צריך הוריד בפחמימות וכמה עם השומנים?

שמע בקשר לקלן אין לי מושג וזה לא הפורום לשאול, בשביל לקבל את הדל פחמימה הכי קל שאפשר תוריד בהדרגתיות,
תחתוך ל100 גרם לשבוע, ואז 50 שבוע, העמסת פחמימות, וכנס לAD כמו שצריך.
אני אישית אהבתי AD מתחילת הדיאטה
היית עושה AD מא.ש גבוהה נכון?(מעל 20%)

כן, במבה עושה AD מאחוז מאוד גבוה. חפש את חיטוב במבה 2013 - פסיכי לגמרי. רק מציין שגם אני עושה AD מאחוז גבוה יחסית, יותר מה - 12-13 אחוז שמומלץ בדכ להיכנס לAD. מסגרת הרבה יותר נוחה לדעתי.

שמע בקשר לקלן אין לי מושג וזה לא הפורום לשאול, בשביל לקבל את הדל פחמימה הכי קל שאפשר תוריד בהדרגתיות,
כן
אישית מאוד אהבתי את זה..
בשר+ העמסה אחת לשבוע (לפעמים 2)
מה צריך יותר

לא שלא מומלץ פשוט די מיותר.לאנשים עם א"ש גבוה אין בעיה לחטב עם עם פחמימה סבירה ולנהוג להגיג שזה "סבל לשווא" למרות שאני בכלל לא סובל.

למה דל פחמימה לא מומלץ לאנשים על אחוז שומן גבוה?

לא עניין של לא מומלץ, פשוט עד נקודה מסויימת שנקראת הסט פוינט שמשתנה בין אדם לאדם בגלל עניינים גנטיים בעיקר אתה תצליח לרדת במשקל גם בדיאטה שבנויה על מאזן קלורי שלילי גם אם התפריט שלך יהיה מורכב מארוחות מקדונלדס ושווארמה מבאבא ג'ים כל היום, כל עוד בסופו של יום תהיה בגירעון ותאכל מספיק חלבון הגוף יהיה חייב להשלים את האנרגיה מאיפשהוא וזה יהיה משומן.
הנקודה הזאת די משתנה אצל חלק היא 14% אצל חלק 16% אבל עד אלייה דיאטה עם מאזן שלילי תעשה את העבודה.

• פותח/ת השרשור
אז להוריד מ 150 גרם פחמימה ל 100 ושבוע אחרי כבר 50? הבנתי אותך נכון? וכמה זמן אני אמור לעשות את כל הAD ? ואני עושה העמסת פחמימות פעם בשבוע נכון?

אז להוריד מ 150 גרם פחמימה ל 100 ושבוע אחרי כבר 50? הבנתי אותך נכון? וכמה זמן אני אמור לעשות את כל הAD ? ואני עושה העמסת פחמימות פעם בשבוע נכון?

סתם שבלונה שיהיה יותר קל להתרגל, אתה יכול גם בבום להתחיל AD,
וכן אחת לשבוע, תעשה לעצמך טובה ותקרא בפורטל קצת על הדיאטה ועל העמסת פחמימות זה יעשה לך חיים יותר קלים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית