הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תוכנית תוכנית Fbw.

• פותח/ת השרשור l1roN
  • פורסם בתאריך

l1roN

משתמש פעיל
502
1
נק' מוניטין:
51
502
1
היי,

קודם כל אני רוצה לספר קצת עלי לפני התוכנית,
אני מתאמן בערך 9 חודשים בחד כושר,עשיתי המון טעויות שאני מודה בהם,חודשים ראשונים התאמנתי בלי תוכנית,חודש אחרי זה עם תוכנית fbw גרועה של המאמן,חודשים וחצי אחרי זה תוכנית ab שיש בה חזה וגב באותו אימון [כמה מפגרים המאמנים האלה]תוכנית ab שלי שלא ממש היתה מוצלחת עבדתי איזה חודשים ואחר כך היתי בss חודש,
אני מתאמן בתוכנית הזאת כבר 5 אימונים ואני מרגיש שאני גודל ממנה יופי ואני גם עולה במשקלים ובמשקל סבבה..נראלי ההעלתי איזה רבע קילו מהתחלה של התוכנית
אני לא בss עכשיו בגלל המדריכים הדפוקים במכון שלי..רבתי שם עם כולם עשיתי בלאגן אין לא נותנים לי לעשות דדליפט וסקוואט..אבל עזבו אני גם ככה הסתבכתי עם כל המאמנים שם ואולי אני גם צריך תוכנית עם טיפה עומס אז אני הולך על הfbw ואני רוצה אחרי 3 חודשים להתחיל מחדש AB

FBW~
Bench Prees 2x7
Flys 2x9[חופשי]
Pullups 2xmax
T-bar 2x8
prees 2x8
הנפות 1x10
כפיפות מרפקים 2x9
Squat 4x6
תאומים 1x12 בסמיט

1.56
15
45.5~

לא יודע לגבי התוכנית,

אבל לגבי המשקל - קשה למדוד רבע קילו,
לדעתי התפריט שלך לא טוב, אתה שוקל מעט לגובה שלך. 15 זה הגיל או האחוז שומן?

• פותח/ת השרשור
תוכנית סבבה. אבל למה הכנסת בידוד רק לבייספס?
את האמת אני גם שוקל להוריד תבידוד לביסיפס..הטריפסיפס עובד כמו מטורף בלחיצת חזה ולמה אני סתם אקח משקולת של 4 קילו ובקושי יצריך להרים אותה כי אין כבר כוח לשריר..
ולזה שמעליו אני האומנם שוקל טוב לגובה את זה אתה שוכח..לגיל אני שוקל מעט כי הגובה המוצע בגיל הוא 173 בערך ו45 קילו ל170 זה באמת לא טוב.

גם במתח וחתירה אתה נותן עבודה לבייספס. ועוד משהו שלא הבנתי - המדריכים לא נותנים לך לעשות סקאווט אבל אתה עושה סקאווט?

• פותח/ת השרשור
חחח ידעתי שזה יגיע,
אני רושם סקוואט כברירת מחדל כי אני לא מתכוון להפסיק לשגע שם את כולם ולהביא להם מאמרים והוכחות עד שיתנו לעשות סקוואט!בינתיים אני יסתפקט בלג פרס.

אנשים פה לא עובדים בשבילך. כשמישהו ימצא לנכון, הוא יגיב לך. תפסיק לכתוב "עוד תגובות".

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית