הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ עזרה חשק מיני בריצפה

DubbleBiceps

משתמש מתחיל
187
10
נק' מוניטין:
48
187
10
חייב עזרה לאחר סייקל של 6 שבועות פיניל וטסט פורפ מינון 1cc טסט 1cc פיניל יום כן יום לא
ביצעתי pct אבל יש לי בעיה רצינית חוסר חשק מיני בקושי עומד לי הז...
אני חלש ברמה מפחידה והביצים שלי לא התנפחו ביכלל הזרקתי פרגניל לאורך כל הסייקל 500 שבועי
מה עושים.??? זה ממש דחוף בבקשה

• פותח/ת השרשור
כן בבדיקת דם יגידו לי שהטסט שלי בריצפה הם לא יחדשו לי מה שאני לא יודע
אין איזה משהו שמחזיר את האשכים לפעולה מהירה ???

• פותח/ת השרשור
היה אמור אבל כניראה לא עשה.!
קראתי משהו על ופרולקטין גבוה משהו כזה אולי זאת הבעיה לא יודע
אני חייב עזרה ממשהו שמבין ממש טוב הוא בטוח יודע מה לעשות כי בטוח שאני לא הראשון שזה קרה לו

היה אמור אבל כניראה לא עשה.!
קראתי משהו על ופרולקטין גבוה משהו כזה אולי זאת הבעיה לא יודע
אני חייב עזרה ממשהו שמבין ממש טוב הוא בטוח יודע מה לעשות כי בטוח שאני לא הראשון שזה קרה לו
קודם כל תירגע. סייקל של 400mg/week טסט וNPP לא אמור להשבית את ה-HPTA ללא תקנה. כמה זמן עבר מתום הסייקל ומתום ה-PCT?
בצע בדיקת דם!
מבחינת בדיקת דם בקש מהרופא :Test Free, Test Total, LH, FSH, DHEA-Sulfate, prolactine, progesterone, T3, T4, TSH, estradiol.
האם מדובר בסייקל ראשון?

• פותח/ת השרשור
לא סייקל לראשון עשיתי 1 ליפני שנה וחצי ככה סוסטנון ודקה דורבולון 10 שבועות
עבר כבר 3 שבועות אחרי pct אולי פחות ומה אני יגיד לך תום מפחיד אין חשק מיני יש לי נפילות באמצע סקס מפחיד לא עומד והאשכים לא גדלו כל כך אני חייב לעשות משהו בנושא.. אני מחר ילך לרופא לקבוע בדיקת דם

לא סייקל לראשון עשיתי 1 ליפני שנה וחצי ככה סוסטנון ודקה דורבולון 10 שבועות
עבר כבר 3 שבועות אחרי pct אולי פחות ומה אני יגיד לך תום מפחיד אין חשק מיני יש לי נפילות באמצע סקס מפחיד לא עומד והאשכים לא גדלו כל כך אני חייב לעשות משהו בנושא.. אני מחר ילך לרופא לקבוע בדיקת דם
רד מהאשכים... הבדיקה הויזואלית שלך לא שווה הרבה. ראשית תערוך בדיקת דם. אין טעם להמליץ על כלום ללא בחינת התוצאות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית