הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

להתאמן בלי שינה..

Combine

משתמש מתחיל
12
0
נק' מוניטין:
0
12
0
יש לי שאלה שדי מציקה לי..

אני לוחם בגדוד חי"ר ויוצא שיש לילות בלי שינה.. לדוגמא לילה שיש לי בו סיור אני מתאמן לפני אבל לא יושן ומשלים את השעות במהלך היום (בצהריים)..

כמה זה מוריד מהאפקטביות של האימון? כמובן שזה עדיף על לא להתאמן אבל כמה זה מוריד מהאפקטביות? כי מבחינת האימון והאוכל חלבונים הכל טוב רק השינה די בעייתית..

נגיד לך הכי בכנות, הייתי במצב שלך, ולעשות שגרת אימונים בזמן שתופסים קו זה חרא ולא קל בכלל.
לגבי התנאים, אין יותר מידי מה לעשות, יש לך כמובן שבועות שאתה סיור לילה וביום יש הקפצות/ כוננויות/מסדרים, ככה שתנסה להפקיד כמה שיותר על תזונה מבחינת חלבון, סידן, ושינה פשוט ישנים מתי שאפשר ויש זמן חח 😃
כמובן שכן- תתאמן ותאכל בריא ותוציא את המירב מהמצב הקיים, אבל חשוב שתכניס לעצמך לראש- אתה בתקופה לא אופטימלית בכלל לשגרה של אימונים (אולי אם תעבור תפקיד/ אימון גדודי זה ישתנה קצת), וחשוב מאוד שתשים לב טוב טוב לגוף כי אחוז הפציעות בצבא הוא יחסית גבוה בגלל כל התנאים מסביב של תזונה ושינה מול העומס.

שיהיה בהצלחה גבר!

• פותח/ת השרשור
נגיד לך הכי בכנות, הייתי במצב שלך, ולעשות שגרת אימונים בזמן שתופסים קו זה חרא ולא קל בכלל.
לגבי התנאים, אין יותר מידי מה לעשות, יש לך כמובן שבועות שאתה סיור לילה וביום יש הקפצות/ כוננויות/מסדרים, ככה שתנסה להפקיד כמה שיותר על תזונה מבחינת חלבון, סידן, ושינה פשוט ישנים מתי שאפשר ויש זמן חח 😃
כמובן שכן- תתאמן ותאכל בריא ותוציא את המירב מהמצב הקיים, אבל חשוב שתכניס לעצמך לראש- אתה בתקופה לא אופטימלית בכלל לשגרה של אימונים (אולי אם תעבור תפקיד/ אימון גדודי זה ישתנה קצת), וחשוב מאוד שתשים לב טוב טוב לגוף כי אחוז הפציעות בצבא הוא יחסית גבוה בגלל כל התנאים מסביב של תזונה ושינה מול העומס.

שיהיה בהצלחה גבר!
תודה אחי!
אתה גם התאמנת בתקופה שתפסת קו? הרגשת שיפור/שינוי בתקופה הזאת?

כמו שאמרת אחי אני מקפיד לאכול טוב מבחינת אוכל דווקא סבבה יש גישה למקרר ויש שם כל מה שצריך... אימון תמיד אני מפנה זמן אבל השינה כמו שאמרת זה הקטע הבעייתי...

תודה אחי!
אתה גם התאמנת בתקופה שתפסת קו? הרגשת שיפור/שינוי בתקופה הזאת?
כמו שאמרת אחי אני מקפיד לאכול טוב מבחינת אוכל דווקא סבבה יש גישה למקרר ויש שם כל מה שצריך... אימון תמיד אני מפנה זמן אבל השינה כמו שאמרת זה הקטע הבעייתי...

להגיד לך את האמת בקווים שתפסתי היינו במוצב פלוגתי ובערך 95% מהזמן הייתי על מדים בגלל כוננויות (קשר בחפ"ק בחברון אח"כ בתור מ"מ בקו צפון) ככה שבכנות, בקושי יצא לי להתאמן, חוץ מריצות פה ושם וקצת כוח.
יעזור לך אם תכניס לראש שאתה בתקופה בעייתית, באמת לעשות את המירב זה לאכול בריא להקפיד על הרבה חלבון, אבל העניין של העומס+שעות שינה+תזונה הם די בעייתים בצבא בכלל, ובקו במיוחד, אם תהיה בתפקיד בבא"חים או באימון גדודי המצב יהיה יותר קל ומסודר.
בהצלחה גבר

Back
למעלה תחתית