הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כמה שינה משפיע על גדילת מאסת השריר? בעיות שינה..

דינוס

משתמש מתחיל
9
0
נק' מוניטין:
0
9
0
שלום חברה. יש לי רק 3 ימים בשבוע שאני יכול לישון כמו שצריך 8-9 שעות שינה איכותית ושאר השבוע אני ישן אולי 6-5 שעות וגם לא ממש איכותיות לפעמים קם באמצע (אילוצי עבודה) יש לי עסק שאני חייב להיות זמין אליו 24/7 עם (שותף משמרות) לכן אני רוב ימות השבוע לא ישן טוב..
אני עושה FBW שלוש פעמים ומסדר את האימונים ללילות שאני כן יכול לישון טוב. אני בן אדם מאוד פרפקציוניסט, ולכן המחשבה שאני לא ישן טוב תמיד יושבת לי על הראש ומורידה לי גם כן את המוטיבציה..🙁

1) האם מישהו עבר תקופה כזאת ואיך הגוף שלו הגיב?

2) אם אני ישן בצהרים בין שעתים לשלוש זה "יחפר" על חוסר שעות השינה ?

3) האם בכלל לא יהיה לי התקדמות או שהיה אבל ממש אטית?

שלום חברה. יש לי רק 3 ימים בשבוע שאני יכול לישון כמו שצריך 8-9 שעות שינה איכותית ושאר השבוע אני ישן אולי 6-5 שעות וגם לא ממש איכותיות לפעמים קם באמצע (אילוצי עבודה) יש לי עסק שאני חייב להיות זמין אליו 24/7 עם (שותף משמרות) לכן אני רוב ימות השבוע לא ישן טוב..
אני עושה FBW שלוש פעמים ומסדר את האימונים ללילות שאני כן יכול לישון טוב. אני בן אדם מאוד פרפקציוניסט, ולכן המחשבה שאני לא ישן טוב תמיד יושבת לי על הראש ומורידה לי גם כן את המוטיבציה..🙁

זה בסדר. לא יותר מידי קריטי. עדיף שתישן גם בצהריים כמו שאמרת, זה יקל עליך.

ברור שאין משהו שאתה יכול לעשות אז למה זה מטריד אותך?

לישון כל יום באזור ה6 שעות שינה ועוד כמה ימים של 8-9 זה לא רע בכלל.

אני בטוח שרוב מי שמתאמן פה לא נמצא במצב האידיאלי של לישון 8-9 שעות...

אם אתה מעוניין,יש תוספים שעוזר לבעיות שינה
הם מכילים לרוב B12 והורמון חושך-שינה
זה עוזר לסגל את השעות שינה שלך ולהרדם

כל חייל\סטודנט\עובד משמרות
זה ממש לא נורא כמו שזה נשמע

זה בהחלט יכול לעזור

אתה יכול להתקדם טוב מאוד גם ככה, זה לא ישפיע יותר מדי על הגדילה עצמה, אלא על מה אתה יכול להתאושש ממנו, מה שפשוט ידרוש ממך לעשות התאמות לאימונים, להוריד אולי מעט נפח או עצימות או שניהם כדי להגיע למשהו שאתה יכול להתמודד איתו.
כל עוד אתה ממשיך להתקדם ולא נעצר, או אפילו הולך אחורה בהתקדמות, סימן שאתה מצליח להתאושש מהאימונים שלך, וגם עם המצב הירוד בהתאוששות זה עדיין מספיק.
ברגע שאתה רואה שאתה לא מצליח להתקדם (לאורך תקופה, לא בהכרח רק באימון אחד) אז תדע שכנראה הנפח או העצימות גבוהים מדי לרמת ההתאוששות שלך, ואז תדע שצריך לקצץ מעט.

אל תיגע בזה.
למה?

כל חייל\סטודנט\עובד משמרות
זה ממש לא נורא כמו שזה נשמע

זה בהחלט יכול לעזור

אתה יכול להתקדם טוב מאוד גם ככה, זה לא ישפיע יותר מדי על הגדילה עצמה, אלא על מה אתה יכול להתאושש ממנו, מה שפשוט ידרוש ממך לעשות התאמות לאימונים, להוריד אולי מעט נפח או עצימות או שניהם כדי להגיע למשהו שאתה יכול להתמודד איתו.
כל עוד אתה ממשיך להתקדם ולא נעצר, או אפילו הולך אחורה בהתקדמות, סימן שאתה מצליח להתאושש מהאימונים שלך, וגם עם המצב הירוד בהתאוששות זה עדיין מספיק.
ברגע שאתה רואה שאתה לא מצליח להתקדם (לאורך תקופה, לא בהכרח רק באימון אחד) אז תדע שכנראה הנפח או העצימות גבוהים מדי לרמת ההתאוששות שלך, ואז תדע שצריך לקצץ מעט.

למה?
ניסיתי את זה שחזרתי מארהב. הגוף מתרגל לזה ואחרי כמה זמן כבר קשה להירדם בלי זה.

ניסיתי את זה שחזרתי מארהב. הגוף מתרגל לזה ואחרי כמה זמן כבר קשה להירדם בלי זה.
לא אמורים לקחת את זה להרבה זמן, אלא רק מקסימום כמה ימים עד שהשעון הטבעי מסתדר

אחי זה ישראל.. המצב שלך עוד טוב!!
אתה בוכה לי על 5-6 שעות שינה בלילה??

Back
למעלה תחתית