הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ Ss בלי שינה

amit13579

משתמש פעיל
372
12
נק' מוניטין:
5
372
12
טוב אני כותב את זה תוך כדי לילה שלא הצלחתי לישון בו דקה ומחר יש לי אימון של ss.
כדאי ללכת או שעדיף לוותר עליו?
מצד אחד אני לא רוצה לוותר כי זה השלב שאני צריך להתקדם בו הכי הרבה מצד שני יש רצוי ויש מצוי.
מה אתם אומרים?

לדעתי תלך ותראה לפי ההרגשה בתחילת האימון. אני אישית עשיתי אימונים של ss כמה פעמים בערב אחרי משמרת לילה, 3 שעות שינה ויום לימודים והשלמתי את האימונים כמו שצריך.

• פותח/ת השרשור
לדעתי תלך ותראה לפי ההרגשה בתחילת האימון. אני אישית עשיתי אימונים של ss כמה פעמים בערב אחרי משמרת לילה, 3 שעות שינה ויום לימודים והשלמתי את האימונים כמו שצריך.
כן אבל לא ישנתי אפילו דקה בלילה.
אתה עדיין ממליץ ללכת ולהמשיך להעמיס כרגיל?
אני לא ממש מרגיש עייף עכשיו אבל אני בטוח יבוא עם פחות כוח לאימון.

כן אבל לא ישנתי אפילו דקה בלילה.
אתה עדיין ממליץ ללכת ולהמשיך להעמיס כרגיל?
אני לא ממש מרגיש עייף עכשיו אבל אני בטוח יבוא עם פחות כוח לאימון.
כן אני מבין שזה לא אותו מצב, התכוונתי שלא תמיד יש תנאים אידיאליים ואפשר עדיין לעשות אימון טוב. אם היית אומר שבמשך שבוע אתה כמעט לא ישן אז הסיפור היה אחר. אם זה חד פעמי אני חושב שאפשר ללכת להתאמן כל עוד אתה לא תרגיש חולשה או עייפות קיצונית.

אם לא ישנת דקה, במקומך לא הייתי הולך לבצע אימון בתנאים הללו.
יכול להיות שהכל יהיה בסדר אך יכול להיות שהחוסר השינה יוביל לכשלים לא רצויים, פציעה או דברים שלא מעוניינים בהם.
הגוף צריך לישון על מנת להתאושש ולתקן את הנזקים מהאימון הקודם.

לדעתי תישן טוב ואחכ תתאמן, או לפחות 5-6 שעות. בטח כשזה מגיע לתוכנית כמו SS שצריך להתאושש בה הכי טוב.

אני אישית עשיתי אימונים של ss כמה פעמים בערב אחרי משמרת לילה, 3 שעות שינה ויום לימודים והשלמתי את האימונים כמו שצריך.
כן אבל זה אובייקטיבי, לא הייתי ממליץ לכל אחד ללכת לאימון ב SS אחרי לילה שבו הוא לא ישן בכלל. לא 3 שעות.. אלא לא ישן בכלל.

לא הייתי ממליץ. לך לנוח. תתאמן ביום שלאחר מכן

לאימון אחד אין משמעות לטווח הארוך. תנוח ותדאג שזה לא יהיה על בסיס קבוע

כן אבל זה אובייקטיבי, לא הייתי ממליץ לכל אחד ללכת לאימון ב SS אחרי לילה שבו הוא לא ישן בכלל. לא 3 שעות.. אלא לא ישן בכלל.
*סובייקטיבי 😃
המלצתי לו ללכת לפי תחושה אבל בהחלט קיבלתי מה שאתם אומרים...

• פותח/ת השרשור
לאימון אחד אין משמעות לטווח הארוך. תנוח ותדאג שזה לא יהיה על בסיס קבוע
כן אני מבין שזה לא אותו מצב, התכוונתי שלא תמיד יש תנאים אידיאליים ואפשר עדיין לעשות אימון טוב. אם היית אומר שבמשך שבוע אתה כמעט לא ישן אז הסיפור היה אחר. אם זה חד פעמי אני חושב שאפשר ללכת להתאמן כל עוד אתה לא תרגיש חולשה או עייפות קיצונית.

אם לא ישנת דקה, במקומך לא הייתי הולך לבצע אימון בתנאים הללו.
יכול להיות שהכל יהיה בסדר אך יכול להיות שהחוסר השינה יוביל לכשלים לא רצויים, פציעה או דברים שלא מעוניינים בהם.
הגוף צריך לישון על מנת להתאושש ולתקן את הנזקים מהאימון הקודם.

לדעתי תישן טוב ואחכ תתאמן, או לפחות 5-6 שעות. בטח כשזה מגיע לתוכנית כמו SS שצריך להתאושש בה הכי טוב.

לא הייתי ממליץ. לך לנוח. תתאמן ביום שלאחר מכן

אוקיי אני יוותר על האימון היום.😭
יש מצב לעשות אימון מחר ושבוע אחד להתאמן בימים שני רביעי ושישי במקום הרגיל. (ראשון שלישי וחמישי)
ואז אחרי השבוע הזה לחזור לימים שאני רגיל אליהם? ככה אני לא יפסיד אימון.

אוקיי אני יוותר על האימון היום.😭
יש מצב לעשות אימון מחר ושבוע אחד להתאמן בימים שני רביעי ושישי במקום הרגיל. (ראשון שלישי וחמישי)
ואז אחרי השבוע הזה לחזור לימים שאני רגיל אליהם? ככה אני לא יפסיד אימון.
כן, אפשר

אין בעיה.
גם אם היית מפסיד אימון אחד, לא היה קורה שום נזק.

• פותח/ת השרשור
אין בעיה.
גם אם היית מפסיד אימון אחד, לא היה קורה שום נזק.

אוקיי תודה לשניכם זה מה שאני יעשה.
והאמת שאולי הייתי מוותר על האימון אם זה לא היה השבוע שיש לי בו פעמיים דדלפיט ואני מת להגיע כבר ל120 קג. (כרגע 110 ואני סקרן לדעת איך ילך לי ה115 שהיה אמור להיות היום)

Back
למעלה תחתית