עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כן אבל לא ישנתי אפילו דקה בלילה.לדעתי תלך ותראה לפי ההרגשה בתחילת האימון. אני אישית עשיתי אימונים של ss כמה פעמים בערב אחרי משמרת לילה, 3 שעות שינה ויום לימודים והשלמתי את האימונים כמו שצריך.
כן אני מבין שזה לא אותו מצב, התכוונתי שלא תמיד יש תנאים אידיאליים ואפשר עדיין לעשות אימון טוב. אם היית אומר שבמשך שבוע אתה כמעט לא ישן אז הסיפור היה אחר. אם זה חד פעמי אני חושב שאפשר ללכת להתאמן כל עוד אתה לא תרגיש חולשה או עייפות קיצונית.כן אבל לא ישנתי אפילו דקה בלילה.
אתה עדיין ממליץ ללכת ולהמשיך להעמיס כרגיל?
אני לא ממש מרגיש עייף עכשיו אבל אני בטוח יבוא עם פחות כוח לאימון.
כן אבל זה אובייקטיבי, לא הייתי ממליץ לכל אחד ללכת לאימון ב SS אחרי לילה שבו הוא לא ישן בכלל. לא 3 שעות.. אלא לא ישן בכלל.אני אישית עשיתי אימונים של ss כמה פעמים בערב אחרי משמרת לילה, 3 שעות שינה ויום לימודים והשלמתי את האימונים כמו שצריך.
*סובייקטיבי 😃כן אבל זה אובייקטיבי, לא הייתי ממליץ לכל אחד ללכת לאימון ב SS אחרי לילה שבו הוא לא ישן בכלל. לא 3 שעות.. אלא לא ישן בכלל.
my bad 😃*סובייקטיבי 😃
לאימון אחד אין משמעות לטווח הארוך. תנוח ותדאג שזה לא יהיה על בסיס קבוע
כן אני מבין שזה לא אותו מצב, התכוונתי שלא תמיד יש תנאים אידיאליים ואפשר עדיין לעשות אימון טוב. אם היית אומר שבמשך שבוע אתה כמעט לא ישן אז הסיפור היה אחר. אם זה חד פעמי אני חושב שאפשר ללכת להתאמן כל עוד אתה לא תרגיש חולשה או עייפות קיצונית.
אם לא ישנת דקה, במקומך לא הייתי הולך לבצע אימון בתנאים הללו.
יכול להיות שהכל יהיה בסדר אך יכול להיות שהחוסר השינה יוביל לכשלים לא רצויים, פציעה או דברים שלא מעוניינים בהם.
הגוף צריך לישון על מנת להתאושש ולתקן את הנזקים מהאימון הקודם.
לדעתי תישן טוב ואחכ תתאמן, או לפחות 5-6 שעות. בטח כשזה מגיע לתוכנית כמו SS שצריך להתאושש בה הכי טוב.
לא הייתי ממליץ. לך לנוח. תתאמן ביום שלאחר מכן
כן, אפשראוקיי אני יוותר על האימון היום.😭
יש מצב לעשות אימון מחר ושבוע אחד להתאמן בימים שני רביעי ושישי במקום הרגיל. (ראשון שלישי וחמישי)
ואז אחרי השבוע הזה לחזור לימים שאני רגיל אליהם? ככה אני לא יפסיד אימון.
אין בעיה.יש מצב לעשות אימון מחר ושבוע אחד להתאמן בימים שני רביעי ושישי במקום הרגיל. (ראשון שלישי וחמישי)
כן, אפשר
אין בעיה.
גם אם היית מפסיד אימון אחד, לא היה קורה שום נזק.