עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מסכים אם כול מילה במילה גוף אסתטי דורש תחזוקה בתזונה ואימונים ולפעמים מעברקודם כל לא הפכת 5 קילו שומן ל5 קילו שריר זה בלתי אפשרי הם שני רקמות שונות, אבל נזרום עם הראש שלך.
איך שומרים?
תפריט קפדני ובעצם כל מה שעשית עד עכשיו, גוף אסתטי צריך לתחזק כמו מכונה משומנת עד ליום שתחליט שזהו מספיק.
תאכל טונה במקום same same different nameאיך מפסיקים עם כל האבקות והחומצות אמינו למיניהם?!
אין כזה דבר להיכנס בכל הכוח ואז לצאת כי אם הגוף לא יקבל את אבני הבניה שלו(החלבונים)לא תוכל להיתקדם ואולי גם תירד לדעתי אתה חייב לקחת החלטה אם להיכנס לחיי פיטנס מה שניקרא אוו להישאר אדם רגיל מהשורהאמרתי שאני נכנס בזה בכל הכוח עם כל האבקות והתוספים משהו כמו חודשיים, אף פעם לא השתמשתי בכל זה ,הייתי רק מתאמן בלי לשים לב בכלל לארוחות,חלבונים,פחמימות וכו.
לא מתכוון להפסיק להתאמן לעולם, פשוט לא מבין איך אפשר לשמור על רמת חלבונים של 180 בכל יום, ללא כל האבקות והתוספים האלה....כרגע אני בתקופת חיטוב ,נתתי פוש רציני בעניין,בינתיים יש תוצאות, אני מרוצה. אבל אני לא רוצה להשתעבד לזה.מטריד!