הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון אחרי שמגיעים למטרה...מה עכשיו?!

• פותח/ת השרשור 4342
  • פורסם בתאריך

4342

משתמש מתחיל
135
19
נק' מוניטין:
-16
135
19
נניח והגעתי למטרה,הפכתי 5 קילו שומן ל 5 קילו של שריר...
אחרי אבקות, חטיפים, BCAA ..... מה עכשיו?
איך שומרים על זה או לחילופין איך מפסיקים עם כל האבקות והחומצות אמינו למיניהם?! או שזו השתעבדות לכל החיים...?!

קודם כל לא הפכת 5 קילו שומן ל5 קילו שריר זה בלתי אפשרי הם שני רקמות שונות, אבל נזרום עם הראש שלך.
איך שומרים?
תפריט קפדני ובעצם כל מה שעשית עד עכשיו, גוף אסתטי צריך לתחזק כמו מכונה משומנת עד ליום שתחליט שזהו מספיק.

קודם כל לא הפכת 5 קילו שומן ל5 קילו שריר זה בלתי אפשרי הם שני רקמות שונות, אבל נזרום עם הראש שלך.
איך שומרים?
תפריט קפדני ובעצם כל מה שעשית עד עכשיו, גוף אסתטי צריך לתחזק כמו מכונה משומנת עד ליום שתחליט שזהו מספיק.
מסכים אם כול מילה במילה גוף אסתטי דורש תחזוקה בתזונה ואימונים ולפעמים מעבר

אם אתה לא מעוניין להתאמן עוד יש מצב שתרד קצת ...
תשתדל לשמור על חלבון פי 2 ממשקל גוף ולא לעבור את הנטרלי .. אבל שוב כל עוד לא תתאמו לא מבטיח לך שמסת השריר שלך תשאר כמו שהיא

• פותח/ת השרשור
אמרתי שאני נכנס בזה בכל הכוח עם כל האבקות והתוספים משהו כמו חודשיים, אף פעם לא השתמשתי בכל זה ,הייתי רק מתאמן בלי לשים לב בכלל לארוחות,חלבונים,פחמימות וכו.
לא מתכוון להפסיק להתאמן לעולם, פשוט לא מבין איך אפשר לשמור על רמת חלבונים של 180 בכל יום, ללא כל האבקות והתוספים האלה....כרגע אני בתקופת חיטוב ,נתתי פוש רציני בעניין,בינתיים יש תוצאות, אני מרוצה. אבל אני לא רוצה להשתעבד לזה.מטריד!

אמרתי שאני נכנס בזה בכל הכוח עם כל האבקות והתוספים משהו כמו חודשיים, אף פעם לא השתמשתי בכל זה ,הייתי רק מתאמן בלי לשים לב בכלל לארוחות,חלבונים,פחמימות וכו.
לא מתכוון להפסיק להתאמן לעולם, פשוט לא מבין איך אפשר לשמור על רמת חלבונים של 180 בכל יום, ללא כל האבקות והתוספים האלה....כרגע אני בתקופת חיטוב ,נתתי פוש רציני בעניין,בינתיים יש תוצאות, אני מרוצה. אבל אני לא רוצה להשתעבד לזה.מטריד!
אין כזה דבר להיכנס בכל הכוח ואז לצאת כי אם הגוף לא יקבל את אבני הבניה שלו(החלבונים)לא תוכל להיתקדם ואולי גם תירד לדעתי אתה חייב לקחת החלטה אם להיכנס לחיי פיטנס מה שניקרא אוו להישאר אדם רגיל מהשורה

• פותח/ת השרשור
הכוונה שלי היא להוריד עוד 3-5 קילו של שומן. להישאר ברמת השריר שלי כרגע.
להבליט קצת ולחטב.
מבלי לפגוע באיש:
בכללי אני לא אוהב את כל המנופחים האלה שמשתעבדים לאוכל ולאימונים מאסיביים בחדרי כוח.זה לא יפה.לא אסטטי ומגביל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית