הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ דיון הדרך הכי טובה לשרוף את השומן.

danielsin

משתמש מתחיל
51
0
נק' מוניטין:
0
51
0
יש לציין שאני לא חדש בתהליך וכרגע אחרי חודשיים של חיטוב הורדתי 9 קילו וכ3 אחוז שומן , האשכול נועד ל2 מטרות.

1.האם התוצאות עד כה בטווח הזמן הזה הן טובות/רעות ?
2.תמיד טוב לשמוע מה הולך לאנשים אחרים ולגוון , מה הדרך הכי טובה לדעתכם לרדת באחוזי השומן , מה הדבר הכי משמעותי אם זה דווקא הליכה , קרוס בקצב מסויים , דווקא הורדת הפחמימה עד כמעט 0 או כל דבר אחר שלדעתכם הכי חשוב ?

1.האם התוצאות עד כה בטווח הזמן הזה הן טובות/רעות ?
מעולות, לרדת במשך חודשיים מעל קילו לשבוע זה מעולה, תקפיד על העמסות ואולי תצליח לשמור על קצב כזה

2.תמיד טוב לשמוע מה הולך לאנשים אחרים ולגוון , מה הדרך הכי טובה לדעתכם לרדת באחוזי השומן , מה הדבר הכי משמעותי אם זה דווקא הליכה , קרוס בקצב מסויים , דווקא הורדת הפחמימה עד כמעט 0 או כל דבר אחר שלדעתכם הכי חשוב ?
להישאר על גרעון קלורי + העמסות. מעבר לכך אין שום מעשה קסמים שעוזר יותר מאשר משהו אחר

תכניס אינטרוולים של רבע שעה בערך , מאז שהכנסתי אותם אחוזי השומן שלי צנחו במהלך החיטוב
גם דל פחממה יעזור אם אתה מסוגל , ואני מתכוון ל 50-10 פחממה לא 0

• פותח/ת השרשור
תודה רבה לכולם מעודד לשמוע !

תכניס אינטרוולים של רבע שעה בערך , מאז שהכנסתי אותם אחוזי השומן שלי צנחו במהלך החיטוב
גם דל פחממה יעזור אם אתה מסוגל , ואני מתכוון ל 50-10 פחממה לא 0

אתה יכול אולי להרחיב עליה או לתת קישור ? הרבה זמן חשבתי לעשות אינטרוולים ..

FatWoodFireCharClothnoJute006.jpg

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית