עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
דוגמאותמה "כמו"?
תן שמותאני חושב שבערך כולם, מי יותר ומי פחות, משתמשים בזה בתור תרגיל עזר.
איליה אילין, קלוקוב ואם נלך קצת אחורה חוסיין רזאזדה ופירוס דימאס למשלתן שמות
נגיד וונדלר עושה מדי פעם פאוורקלין בטכניקה גרועה
הכוונה ב״ליפטרים מקצועיים״ היא plאיליה אילין, קלוקוב ואם נלך קצת אחורה חוסיין רזאזדה ופירוס דימאס למשל
תקרא תתיקון שהוספתי. הכוונה שהמספר זהה למה שאני עושה בפאור קלין כשהדדליפט הוא 155 כמו היום. מה שאמרתי זה שהפאור קלין לא משתנה כל כך כשהדדליפט משתנה בכמה עשרות קילו. זה לא בעיה אני פשוט יודע למשוך בפאורקליןאם הדדליפט שלך זהה לפאוורקלין יש לך בעיה חמורה בדדליפט
טוב להלן תוצאות היום :תקרא תתיקון שהוספתי. הכוונה שהמספר זהה למה שאני עושה בפאור קלין כשהדדליפט הוא 155 כמו היום. מה שאמרתי זה שהפאור קלין לא משתנה כל כך כשהדדליפט משתנה בכמה עשרות קילו. זה לא בעיה אני פשוט יודע למשוך בפאורקלין
הועבר לפורום לוגיםטוב להלן תוצאות היום :
פאוז סקווט 180
סקווט 200 סינגל
קלין 136
פאוור קלין 120 ולא ניסיתי יותר
נחסם עקב שומן עודף שמנע ממנו להכנס בדלת ולהגיע על המחשב 😃הועבר לפורום לוגים
אחרון דור הפילים..למה צעקת פואאאאאאאאאאאאד בסרטון?
חחח מה?למה צעקת פואאאאאאאאאאאאד בסרטון?
חחח מה?
מר נחש, הייתי מציע לך ללכת לרופא שיבדוק לך את השמיעה, למרות שלא מפתיע אותי העניין כי לנחשים אין חוש שמיעה.למה צעקת פואאאאאאאאאאאאד בסרטון?
מר נחש, הייתי מציע לך ללכת לרופא שיבדוק לך את השמיעה, למרות שלא מפתיע אותי העניין כי לנחשים אין חוש שמיעה.
כמובן שצעקתי "תמות נחש", והניסיון שלך לקשר אותי עם מפלגת העבודה פתטי ומעורר רחמים.