הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון 105 פווארקלין

אם הדדליפט שלך זהה לפאוורקלין יש לך בעיה חמורה בדדליפט
תקרא תתיקון שהוספתי. הכוונה שהמספר זהה למה שאני עושה בפאור קלין כשהדדליפט הוא 155 כמו היום. מה שאמרתי זה שהפאור קלין לא משתנה כל כך כשהדדליפט משתנה בכמה עשרות קילו. זה לא בעיה אני פשוט יודע למשוך בפאורקלין

תקרא תתיקון שהוספתי. הכוונה שהמספר זהה למה שאני עושה בפאור קלין כשהדדליפט הוא 155 כמו היום. מה שאמרתי זה שהפאור קלין לא משתנה כל כך כשהדדליפט משתנה בכמה עשרות קילו. זה לא בעיה אני פשוט יודע למשוך בפאורקלין
טוב להלן תוצאות היום :
פאוז סקווט 180
סקווט 200 סינגל
קלין 136
פאוור קלין 120 ולא ניסיתי יותר

• פותח/ת השרשור
למה צעקת פואאאאאאאאאאאאד בסרטון?
מר נחש, הייתי מציע לך ללכת לרופא שיבדוק לך את השמיעה, למרות שלא מפתיע אותי העניין כי לנחשים אין חוש שמיעה.
כמובן שצעקתי "תמות נחש", והניסיון שלך לקשר אותי עם מפלגת העבודה פתטי ומעורר רחמים.

מר נחש, הייתי מציע לך ללכת לרופא שיבדוק לך את השמיעה, למרות שלא מפתיע אותי העניין כי לנחשים אין חוש שמיעה.
כמובן שצעקתי "תמות נחש", והניסיון שלך לקשר אותי עם מפלגת העבודה פתטי ומעורר רחמים.

עכשיו כל ההתנהגות שלך מובנת, אתה הצבעת לשלי והמועמד שלך לנשיאות זה פואד(בשניה 4 זה ברור שאתה צועק פואדדדדדד)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית