הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחרי החג- ירידה דחופה במשקל (;

• פותח/ת השרשור Roni21
  • פורסם בתאריך

להוריד במשקל במהירות

• אפשר להוריד במשקל במהירות

הצבעות: 1 50.0%
  • איך מתמידים בדיאטה

הצבעות: 1 50.0%

• סה"כ מצביעים
    2

Roni21

משתמש מתחיל
6
0
נק' מוניטין:
0
6
0
זה תמיד אכזרי.. עולים במשקל אחרי החג- בדיוק שנייה לפני שצריכים להיכנס לבגדי הים (;
אני בת 20, גובה 1.60, משקל 54.
במהלך החג עליתי שני קילו!!! ואני מעוניינת להוריד ארבעה כדי להיות מאושרת..
עושה הליכה מהירה כל יום של שעה ועשרים ורוצה גם להתחיל בתרגילים בבית עם משקולות, סקןוטים וכו'...
מאוד קשה לי להתמיד בתזונה! רוב הארוחות שלי הן פשוט נשנוש.. (כ- 1400 קלוריות ליום בערך)
אשמח שתתנו לי טיפים-תפריט תזונה ואימונים כדי לרדת במהירות.
תודה.

תזונה היא 80 אחוז מהעניין , לא נשמע שאת "בכושר" יותר מידי חוץ מכמה הליכות בשבוע אז כדאי מאד שתשקעי בתזונה. אין פתרונות קסם.

זה תמיד אכזרי.. עולים במשקל אחרי החג- בדיוק שנייה לפני שצריכים להיכנס לבגדי הים (;
אני בת 20, גובה 1.60, משקל 54.
במהלך החג עליתי שני קילו!!! ואני מעוניינת להוריד ארבעה כדי להיות מאושרת..
עושה הליכה מהירה כל יום של שעה ועשרים ורוצה גם להתחיל בתרגילים בבית עם משקולות, סקןוטים וכו'...
מאוד קשה לי להתמיד בתזונה! רוב הארוחות שלי הן פשוט נשנוש.. (כ- 1400 קלוריות ליום בערך)
אשמח שתתנו לי טיפים-תפריט תזונה ואימונים כדי לרדת במהירות.
תודה.

שלום רוני וברוך הבא לפורום! 😃

קודם כל לפי הגובה:משקל לא נראה שאת כל כך צריכה להוריד אבל שוב זה שאלה של הרגשה. אני רוצה קודם כל שתקראי את המאמר הבא: http://www.kilogram.co.il/1092/מה-נשים-יודעות-אבל-לא-רוצות-להבין/
הוא יעזור לך להבין הרבה מאוד ולשבור לא מעט דברים שחשבת. אני בטוח שתתחברי אליו.

לגבי ירידה, אין דבר כזה ירידה מהירה וכו' כי זה לא שווה, אם את באמת רוצה לרדת ולעשות את זה כמו שצריך זה לא כל כך מסובך. את יכולה למצוא את כל הפרטים כאן: http://www.kilogram.co.il/70/המדריך-השלם-להורדת-השומן-וחיטוב-הגוף/

תקראי את המדריך הזה טוב טוב, הוא ייתן לך המון מידע, אפילו הרבה יותר ממה שצריך.
כשתסיימי לקרוא אותו אני אשמח אם תרשמי לי כאן את הRMR שחישבת לעצמך - ואיך שחישבת, וכמה קלוריות את צריכה לאכול על מנת לרדת במשקל, את כמות החלבונים, פחמימות ושומנים שאת צריכה לאכול.

גם אם זה נשמע כמו בקשות מטורפות, אני מבטיח לך שאחרי שתקראי את המאמר בעיון את תעשי את זה ללא שום בעיה 😃

המון הצלחה! תמשיכי לעדכן אשמח להמשיך לענות ולעזור

• פותח/ת השרשור
נכון מאוד! חייבת להיות יותר עם מוטיבציה ולהתמיד!! מנסה לגייס את כל הרצון שיש כי זה באת חשוב לי!
ממליץ על תפריט מסוים? או להוסיף ספורט- או שהתזונה יותר משפיעה?

נכון מאוד! חייבת להיות יותר עם מוטיבציה ולהתמיד!! מנסה לגייס את כל הרצון שיש כי זה באת חשוב לי!
ממליץ על תפריט מסוים? או להוסיף ספורט- או שהתזונה יותר משפיעה?
אם תסמני את הטקסט שעליו את רוצה לענות אז נוכל לדעת למי מאיתנו את מתכוונת 😃
פשוט תסמני את הטקסט ותלחצי על התגית הכתבה שאומרת "צטט אותי"

• פותח/ת השרשור
אם תסמני את הטקסט שעליו את רוצה לענות אז נוכל לדעת למי מאיתנו את מתכוונת 😃
פשוט תסמני את הטקסט ותלחצי על התגית הכתבה שאומרת "צטט אותי"
ככה? (;

• פותח/ת השרשור
כעיקרון כל מי שיוכל לתת לי מענה לגבי מה לאכול/ מתי/ אם לא לאכול משעות מסוימות או הכי חשוב- טיפים להתמדה 😃

עיקרון כל מי שיוכל לתת לי מענה לגבי מה לאכול/
מה לאכול כתוב לך בשני המאמרים שנתתי לך, זה מאמרי חובה. את תלמדי מהם המון!

מתי שנוח

אם לא לאכול משעות מסוימות
ממש לא, זה מיתוס. העיקר שתאכלי את האוכל שאת צריכה כל יום לא יותר ולא פחוות

הכי חשוב- טיפים להתמדה
לא מזמן נפתח פוסט שלם על זה כאן בפורום את מוזמנת לקרוא את התגובות https://www.lbs.co.il/threads/52369/#post-663700

כן מצויין

• פותח/ת השרשור
אקרא את המאמרים! תודה רבה 😃

Back
למעלה תחתית