הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה השינוי שלי -8 חודשים מסה

• פותח/ת השרשור XNIKE
  • פורסם בתאריך

XNIKE

משתמש מתחיל
37
5
נק' מוניטין:
112
37
5
טוב אז לפני שהתגייסתי הייתי פאוורליפטר במשך שנה וחצי, ואז התגייסתי לצבא להיות לוחם וכל ההתקדמות הלכה לעזאזל. השתחררתי לפני שנה בערך ובמשך 4 חודשים המצב הפך לגרוע יותר ויותר- במיוחד שבצבא ( אפילו כלוחם) התזונה חרא, שעות שינה חרא, אין אימונים אם אתה לא מחליט להתאמן בעצמך. בקיצור 4 חודש אחרי שהשתחררתי הייתי בלי מסה בכלל.

קיצר חזרתי וזה השינוי אחרי 8 חודשים של מסה נקייה ( מסה קטוג'נית)- עליתי מ 78 קילו ל 83 קילו בתקופה הזו:
http://imgur.com/a/noCRY

אני יודע שהרבה יוצאים נגד הרעיון של מסה קטוג'נית אבל אצלי זה עבד יותר טוב ממסה על פחמימות כמקור אנרגיה עיקרי. עכשיו אני עובר למסה נקייה רגילה כי אני כבר לא מסוגל לספק לעצמי את הקלוריות הדרושות בקטוג'נית ( מלא בשר זה נהיה יקר)

כל הכבוד, אני גם מאמין בדיאטה הזאת, ואומנם לא אכפת לי כל כך מהכרס אבל בדיאטה עם פחמימות הייתי נראה יותר מדי כמו פח שמן. הולך לי טוב.

מישהו יכול להעריך בשבילי בבקשה את האחוז שומן של התמונה השלישית?

• פותח/ת השרשור
תהליך יפה מאוד.

אתה יכול לפרט מה הייתה התזונה עם הדלות בפחמימה ?
המקור העיקרי של אנרגיה היה בשר כי הוא מספק כמות שומן וחלבון טובה ואפס פחמימות.
חוץ מזה הייתי אוכל גם חזה עוף, ביצים, דגים וכו', אבל צריך לקחת בחשבון שכל פעם שאכלתי מאכל של רק חלבון הייתי צריך להכניס גם מאכל עם הרבה שומן כדי שהחלבון לא יהפוך לגלוקוז והגוף ישתמש בשומן לאנרגיה- לדוגמא הייתי ממיס על החזה עוף קובייה של חמאה בשביל שומן

איזה בש
חוץ מזה הייתי אוכל גם חזה עוף, ביצים, דגים וכו', אבל צריך לקחת בחשבון שכל פעם שאכלתי מאכל של רק חלבון הייתי צריך להכניס גם מאכל עם הרבה שומן כדי שהחלבון לא יהפוך לגלוקוז והגוף ישתמש בשומן לאנרגיה- לדוגמא הייתי ממיס על החזה עוף קובייה של חמאה בשביל שומן
איזה בשרים היית אוכל? אשמח אם תשתף עוד מאכלים ופטנטים שעשית כי נגמרים לי הרעיונות ואני רעעב.

• פותח/ת השרשור
איזה בש

איזה בשרים היית אוכל? אשמח אם תשתף עוד מאכלים ופטנטים שעשית כי נגמרים לי הרעיונות ואני רעעב.
בעיקר הייתי עושה המבורגרים מבשר טחון שהייתי קונה, זה הכי זול ואפשר לקנות כמות גדולה שתספיק לשבועיים..

שווארמה גם כן הייתי אוכל מלא ( רק בצלחת כמובן), חוץ מזה אין כל כך פטנטים אחי- זה די חוזר על עצמו

בעיקר הייתי עושה המבורגרים מבשר טחון שהייתי קונה, זה הכי זול ואפשר לקנות כמות גדולה שתספיק לשבועיים..

שווארמה גם כן הייתי אוכל מלא ( רק בצלחת כמובן), חוץ מזה אין כל כך פטנטים אחי- זה די חוזר על עצמו
שווארמה קפואה?

ספרת גרמים של שומן ? היה כמות מסוימת של קלוריות מהחלבון והשומן או שפשוט הכנסת כמה שיותר עם 0 פחמימות?

אני מתעניין כי יש ממש תוצאות יפות.

• פותח/ת השרשור
ספרת גרמים של שומן ? היה כמות מסוימת של קלוריות מהחלבון והשומן או שפשוט הכנסת כמה שיותר עם 0 פחמימות?

אני מתעניין כי יש ממש תוצאות יפות.
לא אכלתי עם תפריט, פשוט דחפתי כמה שאני יכול כמו שאמרת... זה קשה יותר ממה שנראה

• פותח/ת השרשור
מה לגבי ירקות?
הייתה חשיבות לסוגי השומנים?
ירקות היו הפחמימות היחידות... וגם אז זה היה אצלי רק בצל ועגבניות לפעמים.
לא הייתה חשיבות לסוג השומן, בעיקר זה היה אצלי שומן של בשר אבל באותה מידה זה היה יכול להיות כל שומן אחר .

ירקות היו הפחמימות היחידות... וגם אז זה היה אצלי רק בצל ועגבניות לפעמים.
לא הייתה חשיבות לסוג השומן, בעיקר זה היה אצלי שומן של בשר אבל באותה מידה זה היה יכול להיות כל שומן אחר .
נשמע אחד הקשים לא לגעת בפחמימה 8 חודש... מאיפה הבאת את הרעיון הזה? רוב המקומות שאני מוצא על דיאטות קטוגניות מדברים על העמסות תוך כדי

נשמע אחד הקשים לא לגעת בפחמימה 8 חודש... מאיפה הבאת את הרעיון הזה? רוב המקומות שאני מוצא על דיאטות קטוגניות מדברים על העמסות תוך כדי
אני מניח שמסה זה שונה כי אין צורך למלא את מאגרי הגליקוגן כי אתה לא על מאזן שלילי....

מה שגם בדיאטה קטגונית בדרך כלל החשק לפחמימות פשוטות הולך או ממש נחלש....
והוא גם בכללי בטח לא היה רעב כי שומן זה דבר משביע וטעים 😋🍴

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית