הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

דיון מוצרים של NSI ובעיקר המולטי SYNERGY DAILY ONCE

• פותח/ת השרשור artyy
  • פורסם בתאריך

artyy

משתמש מתחיל
22
1
נק' מוניטין:
1
22
1
אני מזמין בעיקר מוצרים של NSI וגם את המולטי שלהם והתחלתי לחשוב שאולי הכסף נזרק לפח, הרי זה לא חברה מוכרת כמו NOW או אופטימן אבל מכל הויטמינים הNSI הכי נוח לי כי הכל אצלם בקפסולות וזול יחסית. הם מוכרים רק באתר VC ואשמח אם לקבל תשובה ממישהו שיודע בוודאות אם המוצרים שלהם בטוחים ויש בהם את מה שנאמר ואם עברו בדיקות מעבדה חיצוניות ולא שלהם פנימיות רק. הכי חשוב לי לקבל את המידע על המולטי שלהם SYNERGY DAILY ONCE כי אני לוקח אותו כבר כמעט שנה ושוקל להחליף לNOW ADAM

אז אם תתייחס לדברים בצורה כזאת אז אתה לא יכול להיות בטוח בחצי מהתוספים שקיימים. אני מסתמך על זה שאני מכיר את המולטי, שהמון אנשים מהפורום ובעולם משתמשים בו, שמשה עשה סקירה על מולטי-ויטמינים וכלל גם אותו, על זה שמשה עצמו לוקח/לקח אותו תקופה והמליץ עליו ועפ"י זה שה דיבור סביב NSI הוא חיובי לפי מה ששמעתי. על מה רצית שאסתמך? אתה מחפש פה מישהו שלקח אותם למעבדה? כי לא תמצא. אם לא תאמין לשום ערך שרשום אז הכל לא בטוח.

• פותח/ת השרשור
אז אם תתייחס לדברים בצורה כזאת אז אתה לא יכול להיות בטוח בחצי מהתוספים שקיימים. אני מסתמך על זה שאני מכיר את המולטי, שהמון אנשים מהפורום ובעולם משתמשים בו, שמשה עשה סקירה על מולטי-ויטמינים וכלל גם אותו, על זה שמשה עצמו לוקח/לקח אותו תקופה והמליץ עליו ועפ"י זה שה דיבור סביב NSI הוא חיובי לפי מה ששמעתי. על מה רצית שאסתמך? אתה מחפש פה מישהו שלקח אותם למעבדה? כי לא תמצא. אם לא תאמין לשום ערך שרשום אז הכל לא בטוח.
יש בדיקות חיצוניות שעושים לויטמינים כמו CONSUMER LABS ועוד בסגנון, למוצרים של NSI ומולטי הזה לא עשו אף פעם בדיקה חיצונית, לא מוזר קצת?

• פותח/ת השרשור
נשמע בולשיט, לכל המולטיויטמינים המפורסמים עשו בדיקות, כולל צנטרום, אופטימן, סולגר ויש עוד מלא, על NSI אין כלום, מבחינת כולם יכול להיות שם גם קמח עם צבע או חומרים מזיקים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית