הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שולקד מריר במהלך "חיטוב"

human car

משתמש מתחיל
70
10
נק' מוניטין:
9
70
10
שלום רב,
ברשותכם אשמח לקבל יעוץ מהמומחים, ראשית אציין שאני לא מומחה גדול בתזונה, ולכן מתנצל אם רושם דברים נכונים יותר או נכונים פחות, עם זאת אשמח אם תתקנו אותי.

במהלך "דיאטה" "דלת פחממות" בין 50-100 גרם פחממה, האם תוספת של 2 קוביות(20 גרם) שוקולד מריר 85אחוז קקאו דל פחממה, יפגע בצורה משמעותית בדיאטה?
מה בדבר השומנים שבקקאו? האם הם שומנים "בריאים"?

אשמח גם להפנייה למקורות כתובים.
בתודה מראש לכל המשקיעים,
בוריס

במהלך "דיאטה" "דלת פחממות" בין 50-100 גרם פחממה, האם תוספת של 2 קוביות(20 גרם) שוקולד מריר 85אחוז קקאו דל פחממה, יפגע בצורה משמעותית בדיאטה?
שוקולד הוא בעייתי בדל פחמימה בגלל כמות סוכר לא מבוטלת, 2 קוביות שוקולד שוות לפרוסת לחם מבחינה קלוריות
דל פחמימה אמור ליהיות סוף החיטוב, הווידוא הריגה של השבועיים-שלושה האחרונים. אז עדיף אולי לחכות עם השוקולד. מה גם שזה עלול לפתוח פתח לנפילה.

כשאתה מעמיס אתה יכול להוסיף קצת שוקולד

• פותח/ת השרשור
תודה רבה על ההתייחסות!
השוקולד לא יפתח נפילה, אלא להפך ישמור על שפיות, למרות היותו מריר...
כאמור לפי טבלת הערכים אני מבין שיש מעט סוכר, ובעיקר הרבה שומן, האם השומן הזה הוא בעייתי?
מצרף טבלת ערכים לדוגמא
85-Cocoa-EXCELLENCE-Bar_nutr_450x_392851.png

תודה רבה על ההתייחסות!
השוקולד לא יפתח נפילה, אלא להפך ישמור על שפיות, למרות היותו מריר...
כאמור לפי טבלת הערכים אני מבין שיש מעט סוכר, ובעיקר הרבה שומן, האם השומן הזה הוא בעייתי?
מצרף טבלת ערכים לדוגמא
85-Cocoa-EXCELLENCE-Bar_nutr_450x_392851.png

בכמות שומן הזו אתה יכול לפנק את עצמך בדברים בעלי ערכים טובים יותר.

אל תוותר לעצמך, ה-2 דק עונג שתינתן לך בעת אכילת השוקולד לא שווה את הלילה השלם שתחשוב עליו. 😉

בדיוק כמו שאמרו מעלי.

בכל זאת אענה למה ששאלת, השומן בשוקולד הוא לא "רע".

אם אתה ממש חייב בקטע של אם לא זה אתה נשבר אז תאכל 2 קוביות במקום כף שמן או משהו ששווה לזה אבל לא יותר מפעם בשבוע.

לדעתי האישית, חכה עם זה להעמסה / לסוף החיטוב

אם זה פעם ב שוקולד סבבה אבל אם זה כל יום קוביה או 2 קוביות התקדמות תיהיה איטית וחבל להרוס זה סוכר וזה סתם עודף קלוריות תחכה ליום ציט תיהיה סבלני ומקצוען

אם זה פעם ב שוקולד סבבה אבל אם זה כל יום קוביה או 2 קוביות התקדמות תיהיה איטית וחבל להרוס זה סוכר וזה סתם עודף קלוריות תחכה ליום ציט תיהיה סבלני ומקצוען

צ׳יט זה לחלשים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית