הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לא מצליח לגדול

StrikEagle

משתמש מתחיל
2
0
נק' מוניטין:
0
2
0
שלום,

אני מתאמן כבר 8 חודשים ועליתי רק 3-4 קילו בלחץ במשקל גוף, אבל במראה פיזית אני בקושי רואה שינוי בשרירים. אולי ממש ממש קטן אבל לא יחסי ל8 חודשים.. אני לא מצליח להבין מה אני עושה לא נכון. אני מתאמן אוכל ונח. 4 אימונים בשבוע, פעמיים בשבוע לכל שריר. מעלה משקלים, מגוון משנה תרגילים, אחרי כל אימון אוכל ארוחה מלאה בחלבונים ופחמימות. אני אוכל בכללי הרבה מאוד. יושן 7-9 שעות כל לילה. נותן מנוחה בין אימונים. וזהו בכללי.. היו תקופות אפילו שהיה נדמה לי שהידיים שלי נהיו קטנות יותר.. חשבתי אולי שזה בגלל שאני חזק גנטית מבחינת כוח אז השריר לא ממש מקבל את ה"טראומה" הזאת של ההתחלה, לגדול.. כי אני מכיר מישהו שהיה מאוד חלש מבחינת כוח והוא התחיל להתאמן וגדל כמו חיה..
עליי:
משקל: 75
גובה: 1.85

אני אשמח לקבל עצה מה לעשות, תודה

מחזק את הבחור מעליי,אני גם הייתי בסרט שלך ועדיין בסרט הזה.תקרא את המאמר הבא:

המדריך-השלם-להעלאה-במסת-השריר

ותבין שאתה לא אוכל מספיק או לא אוכל נכון

בהצלחה

• פותח/ת השרשור
אז זהו שלא.
תספור קלוריות ורק אז תוכל לדעת אם אתה אוכל הרבה או לא.

כבר עשיתי את כל החישובים האלה עוד בחודש הראשון שלי. אני נמצא במאזן חיובי של 500-1000. חברים שלי כל הזמן מעירים לי שאני אוכל יותר מדי

מחזק את הבחור מעליי,אני גם הייתי בסרט שלך ועדיין בסרט הזה.תקרא את המאמר הבא:

המדריך-השלם-להעלאה-במסת-השריר

ותבין שאתה לא אוכל מספיק או לא אוכל נכון

בהצלחה

מכיר את המאמר הזה קראתי אותו מזמן

ותודה

כבר עשיתי את כל החישובים האלה עוד בחודש הראשון שלי. אני נמצא במאזן חיובי של 500-1000. חברים שלי כל הזמן מעירים לי שאני אוכל יותר מדי

מכיר את המאמר הזה קראתי אותו מזמן

ותודה
אז כנראה שהכל בסדר:-)
אין פה הרבה תחכום, אוכלים ונשקלים כל שבוע, עלית 300-500 גרם ממשיכים באותו תפריט, לא עלית במשקל מוסיפים קלוריות
זאת כל התורה

יותר נכון לרשום בכותרת לא מצליח לאכול
תאכל פי 2 ממה שאתה אוכל עכשיו

מזה חברים שלי מעירים לי? מי הם אבא שלך? מה אכפת להם מה אתה אוכל ?

תשקל את האוכל שתדע בידיוק כמה אתה אוכל, ואולי יש לך בעיות בקיבה שהאוכל לא מתעקל טוב והכל יורד למטה

Back
למעלה תחתית