עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תודה על העצה אבל - לא.שיגוון בחזרות בין 5-15
תודה על העצה אבל - לא.
כי הטווח הטוב ביותר להיפרטרופיה ללא מוזרקים יהיה 5-8 חזרות בסטלמה?
כי הטווח הטוב ביותר להיפרטרופיה ללא מוזרקים יהיה 5-8 חזרות בסט
חכה שרן ישמע על זה..תודה על המידע,אני אמשיך לקרוא על הנושא
חכה שרן ישמע על זה..
או, סוף סוף משהוא שלמד בוינגייט ואומר את מה שהוא יודע! 🤡קראתי פה כמה תגובות לא רציניות
טווח חזרות.
לכוח מיריב 1-6
להיפרטרופיה 7-15
לסבולת שריר 16 ומעלה.
תוצרי לואי של אימוני כח וסבולת שריר נותנים גם היפרטרופיה.(קטן באופן יחסי)
כדי ורצוי לשנות כל כמה זמן פזה של אימון. פעם דגשים על כוח פעם על היפר וכו..
לא להתרגל לסוג אחד של אימון בכדי לא ״להרגיל ״את השריר. שריר מורגל לא גודל.
קורס פיט ,זומבה,ריקודים סלוניים זה בנוסף ולא בא להחליף בשום אופן אימוני כח אימונים אירובים, ואימוני קרדיווסקולרים.
או, סוף סוף משהוא שלמד בוינגייט ואומר את מה שהוא יודע! 🤡
באמת שאני כבר לא קולט כל אחד אומר פה משהו אחר זה משגע אותיקראתי פה כמה תגובות לא רציניות
טווח חזרות.
לכוח מיריב 1-6
להיפרטרופיה 7-15
לסבולת שריר 16 ומעלה.
תוצרי לואי של אימוני כח וסבולת שריר נותנים גם היפרטרופיה.(קטן באופן יחסי)
כדי ורצוי לשנות כל כמה זמן פזה של אימון. פעם דגשים על כוח פעם על היפר וכו..
לא להתרגל לסוג אחד של אימון בכדי לא ״להרגיל ״את השריר. שריר מורגל לא גודל.
קורס פיט ,זומבה,ריקודים סלוניים זה בנוסף ולא בא להחליף בשום אופן אימוני כח אימונים אירובים, ואימוני קרדיווסקולרים.
מאיפה אפשר לקחת תוכנית מוכנה 3 פעמים בשבוע?תוכנית פח לדעתי
אימון של שריר פעם בשבוע. wtf?
יש המון רוטינות מעולות המתבצעות 4 פעמים בשבוע
אין צורך לעבוד בנפרד בטווחי חזרות שונים כל אימון. זה ממש מגוחך
ילד, יש משפט ביהדות שאומר - "עשה לך רב"מאיפה אפשר לקחת תוכנית מוכנה 3 פעמים בשבוע?
ו12 חזרות - כן או לא?
חבל שאתה סתם קובע עובדות לפי "מחקרים" , הגוף של כל אחד מגיב אחרת , אני יכול להעיד על עצמי שאמנם מטווח נמוך כמו שתיארת אני מתחזק מהר יותר , אך גדל יותר לאט וניסיתי טווחים שוניםכי הטווח הטוב ביותר להיפרטרופיה ללא מוזרקים יהיה 5-8 חזרות בסט
סתם קובע עובדות? בוא ספר לנו למה אתה קורא "מתחזק"?חבל שאתה סתם קובע עובדות לפי "מחקרים" , הגוף של כל אחד מגיב אחרת , אני יכול להעיד על עצמי שאמנם מטווח נמוך כמו שתיארת אני מתחזק מהר יותר , אך גדל יותר לאט וניסיתי טווחים שונים
לא מפתיע שאתה מנהל פורום פאוורליפטינג ... בוא אני אספר לך שטווח חזרות שונה משפיע על אנשים אחרת ... זה נכון שסטטיסטית רוב האנשים יגדלו מטווח 5-8 אבל זה לא מדע מדוייק ויש גם הרבה אנשים שגדלים יותר טוב מטווח גבוההסתם קובע עובדות? בוא ספר לנו למה אתה קורא "מתחזק"?
היתרון שבלהיות מאמן זה שמה שאתה בודק על עצמך אני כבר בדקתי על עשרות אם לא מאות.
מה זה? לא מכיר...בנץ בשיפוע חיובי
אכן בחירה טובה... 😉לא מפתיע שאתה מנהל פורום פאוורליפטינג ...
קשה לי להאמין שיש אנשים שגדלים אופטימאלית מביצוע בנץ' וסקוואט ל-15 חזרות בכל אימון מתאים.זה נכון שסטטיסטית רוב האנשים יגדלו מטווח 5-8 אבל זה לא מדע מדוייק ויש גם הרבה אנשים שגדלים יותר טוב מטווח גבוהה