הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תפריט AD

Asaf Yosef

משתמש מתחיל
47
0
נק' מוניטין:
0
47
0
איך התפריט?
ארוחה 1:
50 גרם חמאת בוטנים סקיפי
2 מלפפונים

ארוחה 2:
4 עלי חסה
קופסת טונה במים

ארוחה 3:
4 ביצים

ארוחה 4:
225 גרם חזה עוף

ארוחה 5:
4 עלי חסה
225 גרם חזה עוף

ארוחה 6:
50 גרם חמאת בוטנים סקיפי
2מלפפונים
קופסת טונה במים

ערך תזונתי:
חלבונים:225.2
שומנים:89.2
פחמימות:36.3
סיבים תזונתיים:11
קלוריות:1864
שוקל 74.לפני זה הייתי על 102 פחמימה.75 שומן.201 חלבון(ביום ללא אימון..ביום עם אימון זה 226 ) 10.5 א"ש .רוצה לעשות את זה עם קלן במשך שלוש וחצי שבועות

• פותח/ת השרשור
נראה מאד דל..
הייתי מגוון קצת.
מה המטרה שלך?
חיטוב אחי.עכשיו אני על 102 גרם פחמימה.צ'יט פעם באיזה שבועיים שלושה.ורוצה לרדת יותר והבנתי שעדיף לשלב את הקלנבוטרול בדל פחמימה.עם האוכל אני יכול להסתדר ,אני רוצה לדעת רק אם זה יעבוד ואני לא יאבד יותר מידי מסת שריר אם בכלל(אני יודע שהקלן הוא אנטי קטבולי אז הייתי רוצה להסתמך על זה גם ..) מישהו? הקפצה?

חיטוב אחי.עכשיו אני על 102 גרם פחמימה.צ'יט פעם באיזה שבועיים שלושה.ורוצה לרדת יותר והבנתי שעדיף לשלב את הקלנבוטרול בדל פחמימה.עם האוכל אני יכול להסתדר ,אני רוצה לדעת רק אם זה יעבוד ואני לא יאבד יותר מידי מסת שריר אם בכלל(אני יודע שהקלן הוא אנטי קטבולי אז הייתי רוצה להסתמך על זה גם ..) מישהו? הקפצה?
לא מכיר את העניין לגבי הקלן, מבחינת התזונה-אתה תרד במשקל כי תאבד נוזלים-מה יראה כאילו ירדה במסה.
אני אישית מעדיף ורידים על נפח-כל אחד וההחלטה שלו. הAD מיועדת בשביל לשמור על מסת שריר תוך כדי הורדת א.ש.
תעשה שבועיים דל פחמימה ואז תן העמסה- מה שכן, שבועיים על דל פחמימה זה קשה אז כדי לא להישבר כי התוצאות מגיעות בסופו של דבר

בזמן שימוש בקלן אתה צריך לאכול לפחות 50 גרם פחמימה וללא העמסות בכלל, תקרא קצת לגבי הנושא

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית