הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ עולה במסה בעיקר בבטן

• פותח/ת השרשור Shugy
  • פורסם בתאריך

Shugy

משתמש מתחיל
210
7
נק' מוניטין:
13
210
7
שלום לכולם!
אני מתאמן בערך 7 שנים. יש מסת שריר נחמדה אבל לא התקדמתי כראוי לזמן הזה כי לא הייתי אוכל מספיק קלוריות ביום. בשנה האחרונה התקדמתי יותר כי התחלתי לאכול יותר, גם הרבה שומנים.
גובה 182 ס"מ.
משקל 97.

מתאמן 6 פעמים בשבוע ABC
אני לא אוכל תפריט קבוע, קשה לי עם זה, הייתי מחשב קלוריות תקופה והפסקתי, כך שיש לי כיוון, אבל בפשוט אם אני רואה שאני לא עולה במשקל אני מוסיף קלוריות, ועולה בערך 1 ק"ג בשבוע- פלוס מינוס.
אני אוכל הרבה שומנים, בסביבות 150 גר'. לצורך העניין- ארוחת בוקר שלי היא 3 ביצים, 100 גר' שמנת של פעם, פרוסת גבינה צהובה, וארבע פרוסות לחם שיפון.
בגדול אני אוכל 4 ארוחות ביום, חוץ מהשייק חלבון.
העניין הוא שרוב העלייה שלי במסה מתבטאת בעיקר בבטן הנפוחה. הייתי בהיקף של 92-3 בבטן, והיום הגעתי למטר. מרגיש כבר שמן.
יש מישהו שיודע לומר לי מה הסיבה? אולי גנטיקה? אולי לא עושה משהו נכון? (אם אפשר מישהו שמבין)
תודה.

יש מישהו שיודע לומר לי מה הסיבה?
כן והיא בתוך השאלה:

אני לא אוכל תפריט קבוע
אין צורך לאכול כל יום בידיוק בידיוק אותו דבר, אבל ערכים כן.

עולה בערך 1 ק"ג בשבוע
זה עליה שהיא טיפה מהירה מדי וכרוכה גם בעליה בשומן.

• פותח/ת השרשור
אני יודע שאני אמור לאכול בסביבות 3300 קלוריות ביום, העניין שאיך אפשר כל יום להתחיל לחשב? אין זמן לזה.
ובעניין העלייה- כמה אמורים לעלות בשבוע?

אני יודע שאני אמור לאכול בסביבות 3300 קלוריות ביום
איך הגעת למספר כזה?

העניין שאיך אפשר כל יום להתחיל לחשב? אין זמן לזה.
מחשבים פעם אחת. מרכיבים תפריט אחד, יודעים מה החלופות לכל דבר

כמה אמורים לעלות בשבוע?
אזור החצי קילו

אזור חצי קג בחודש ובקשר לעליה בשומן זה ענין גנטיקה יש כאלה יותר בגב כאלה בבטן וכאלה בידים זה היעקרון לתשובה שלך.בקשר לתפריט שלך תעשה מסודר אין דבר כזה נראה לי ככה יהו גם התוצאות

• פותח/ת השרשור
לפי איזה חישוב אני אמור לדעת כמה קלוריות לאכול בדיוק?
אפשר בבקשה לינק למחשבון BMR ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית