הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ טכניקה קורסת בסקוואט בגלל קושי

Surtur Rising

משתמש פעיל
946
159
נק' מוניטין:
87
946
159
עם משקל נמוך הטכניקה שלי טובה אבל היום עשיתי PR לחמישייה (60 לחמישייה, 67.5 לסינגל)

והנה הדדליפט (85 לחמישייה, 97.5 לסינגל)
בסרטן עשיתי רק 60 כדי שיראו את הטכניקה כמו שצריך, אם צריך לצלם טכניקה עם משקל שקשה לי תגידו ;)

אשמח לעזרה וביקורות בונה כי באמת חשוב לי לשפר אפשר עזרה? אפשר עזרה? יש לי היום אימון ואני צריך טיפים איך לתקן כדי לצלם שוב

בסקוואט:
אתה עושה ss? סקוואט היי בר...
1. מבט מטר וחצי קדימה לא למראה.
2. פיסוק טיפה יותר רחב וירידה אחורה עם התחת! קצת פחות עם הברכיים- יהיה לך יותר היפ דרייב.
3. אתה שובר מקביל אבל זה בא על חשבון הכיווץ בגב, אתה צריך לרדת עד לרגע שאתה מרגיש שהגב מתעגל (אין כיווץ) גם אם אין כיווץ תעלה.. תעבוד על גמישות של הארמסטרינג וגם זה יבוא לך עם המשקלים הגבוהים.
4. שמור על ברכיים בכיוון כפות רגליים, מ"הבור" הדגשים בתנועה צריכים להיות ההיפ דרייב ושמירת הברכיים בחוץ.
זהו נראלי, תשמור גם שהעכבים לא יתרוממו, העומס צריך להיות עליהם. החזרה השניה המוט לא היה צמוד לגוף, ניכר שהמשקל קל לך, בכל זאת שמור על המוט כל הזמן צמוד לרגליים,
נראה בסדר בסך הכל, במשקל גבוה יהיה יותר רלוונטי..

• פותח/ת השרשור
בסקוואט:
אתה עושה ss? סקוואט היי בר...
1. מבט מטר וחצי קדימה לא למראה.
2. פיסוק טיפה יותר רחב וירידה אחורה עם התחת! קצת פחות עם הברכיים- יהיה לך יותר היפ דרייב.
3. אתה שובר מקביל אבל זה בא על חשבון הכיווץ בגב, אתה צריך לרדת עד לרגע שאתה מרגיש שהגב מתעגל (אין כיווץ) גם אם אין כיווץ תעלה.. תעבוד על גמישות של הארמסטרינג וגם זה יבוא לך עם המשקלים הגבוהים.
4. שמור על ברכיים בכיוון כפות רגליים, מ"הבור" הדגשים בתנועה צריכים להיות ההיפ דרייב ושמירת הברכיים בחוץ.
זהו נראלי, תשמור גם שהעכבים לא יתרוממו, העומס צריך להיות עליהם. החזרה השניה המוט לא היה צמוד לגוף, ניכר שהמשקל קל לך, בכל זאת שמור על המוט כל הזמן צמוד לרגליים,
נראה בסדר בסך הכל, במשקל גבוה יהיה יותר רלוונטי..

אני עושה LB כנראה הפעם לא שמתי לב ושמתי גבוה מדי
תודה רבה על התגובה ;)
אני אתחיל לעבוד על גמישות עוד היום. בינתיים להמשיך להעלות משקלים ככה?

מעבר למה שאמרו לך , מבט שלך למעלה ומחסל לך את ההיפ דרייב , זרוק הראש עם מבט למטה כאילו יש לך כדור טניס לחוץ מתחת לסנטר.

• פותח/ת השרשור
מעבר למה שאמרו לך , מבט שלך למעלה ומחסל לך את ההיפ דרייב , זרוק הראש עם מבט למטה כאילו יש לך כדור טניס לחוץ מתחת לסנטר.
להמשיך להעלות משקלים אבל? אני עובד במקביל על הזוקפים ועל גמישות ואני בSS
אז להוריד משקל, להישאר על אותו משקל או להמשיך להעלות? (אני מצליח להעלות)

הטכניקה לא נכונה, ממליץ לך לשקול ללכת לסמינר של אביב ואופק.

נראה לי שתצטרך להזדרז אם אתה רוצה להכנס למחזור הקרוב.

• פותח/ת השרשור
אתה שולח להם אימייל, יש להם גם קבוצה בפייסבוק.

ביום אחד, לפי מה שהבנתי מאוד מומלץ למתאמנים מתחילים

העלת רק חזרה אחת בסקוואט, לא ממש מדד

ובדדליפט תעלה משקל מקסימלי ל5 חזרות

שורה תחתונה אי אפשר לדעת

• פותח/ת השרשור
העלת רק חזרה אחת בסקוואט, לא ממש מדד

ובדדליפט תעלה משקל מקסימלי ל5 חזרות

שורה תחתונה אי אפשר לדעת
סבבה יום שבת אני אעלה שוב סקוואט ליותר חזרות
ודדליפט אני אעלה יום שלישי כי אני לא רוצה לעשות משקל עבודה באימון שאין לי בו דדליפט

לדעתי לא כדאי לך לעלות משקלים בסקוואט עד שאתה עושה טכניקה לא טובה אלה מושלמת מההתחלה עד הסוף, וכול זה מסיבות של סכנת פציעה .

• פותח/ת השרשור
לדעתי לא כדאי לך לעלות משקלים בסקוואט עד שאתה עושה טכניקה לא טובה אלה מושלמת מההתחלה עד הסוף, וכול זה מסיבות של סכנת פציעה .
אז להוריד ל55 ככה ולהעלות בהדרגה שהטכניקה נשמרת ובמקביל לעבוד על גמישות וזוקפים?

אז להוריד ל55 ככה ולהעלות בהדרגה שהטכניקה נשמרת ובמקביל לעבוד על גמישות וזוקפים?

אם יש לך אפשרות ללכת לסמינר שפורסם פה לדעתי זה הדבר הנכון בשבילך לעשות , שווה כול שקל ושקל שאתה משלם.

*התכוונתי לסקוואט low bar, בתגובה הראשונה...
כל עוד אתה לא שולט בטכניקה אין מה להעלות משקל, למרות שזה מאוד מפתה ללכת ישר עם התוכנית. תחכה עם זה, עכשיו נראה לך שהטכניקה זה משהו מאוד מסובך- ממש לא תוך כמה אימונים שתיהיה קפדן ותעשה בצורה מושלמת זה יבוא לך ולא ילך.
המוט ממוקם טוב, אל תשנה, אני התבלבלתי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית