הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אירובי במכשיר חתירה

משתמש חדש

משתמש פעיל
345
6
נק' מוניטין:
237
345
6
שלום,

אני במתכונת חיטוב ואני רוצה לשלב אירובי בסוף האימון, בגלל שהתוכניות כח כל כך עצימות ברגליים חשבתי לעשות אירובי במכשיר החתירה כדי לא לפגוע בהתאוששות של הרגליים.

האם מישהו ניסה? ניתן בכלל להשוות את זה להליכון או שלא שורפים כל כך הרבה קלוריות שם?

@Crossfiter @דני
(אני מניח שיש לכם הרבה ניסיון בזה בגלל הקרוספיט אז אשמח לתובנות)

תודה!

לא יודע לגבי שרפת קלוריות אבל לי יותר קשה/משעמם לבצע 30-40 דקות חתירה מאשר הליכון, זו לא תנועה טבעית לגוף כמו ריצה.

ממליץ לך בלי קשר בזמן חיטוב להפריד את האימונים, גם ככה כנראה שאימוני משקולות לא עוברים את ה-3 אימונים בשבוע, תשאיר לך עוד שני ימים לאימוני אירובי בניפרד, אם מבחינת זמן זה לא אפשרי אז כל מכשיר שאתה עובד עליו בטווח דופק של 60-70% יעשה עבודה טובה, מה לבחור זה כבר איזה מכשיר אתה מעדיף.
לי החתירה נמאס אחרי בדיוק 5 דקות חח

אין שום בעיה לעבוד במכשיר חתירה כל עוד אתה מעלה דופק ל-75% מהמקסימלי על מנת לשרוף כמה שיותר שומן. מומלץ בתחלית האימון לעשות אירובי ואז אנ-אירובי על מנת לשרוף כמה שפחות שריר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית