הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תשלובת חלבונים או חלבון איזולט?

• פותח/ת השרשור nivg25
  • פורסם בתאריך

nivg25

משתמש מתחיל
35
0
נק' מוניטין:
0
35
0
מה עדיף בשביל בניית מסה תשלובת חלבונים או חלבון איזולט?
והאם חלבון איזולט אפשר לצרוך גם במשך היום ולא רק לאחר אימון?

תודה.

מה עדיף בשביל בניית מסה תשלובת חלבונים או חלבון איזולט?
והאם חלבון איזולט אפשר לצרוך גם במשך היום ולא רק לאחר אימון?

תודה.

איך עובדים עליכם עם החרא הזה אני לא מצליח להבין,
קרא בפורטל www.kilogram.co.il

תחסוך לעצמך כאב ראש וכסף.
חלבון מי גבינה פשוט ורגיל, לא תשלובת ולא בטיח

באמת הזוי איך שאנשים אוכלים את השטויות האלה.

חלבון איזולט לא יתן כל ערך מוסף, השימוש בו כדאי אך ורק לרגישים ללקטוז.

תשלובת מכילים חלבון ממס' מקורות, לעיתים מקורות נחותים וזולים. למרות זאת האבקות הללונמכרות במחירים גבוהים.

תרכוש מי גבינה רגיל מחברה מוכרת כגון אופטימום, דימטייז, יוניברסל וכו'.

חברים , ומה קורה כאשר תשלובת החלבונים זולה יותר מאבקת מי גבינה ? האם התשלובת נחותה יותר בכל מצב ?

במחיר הנכון - יכול להיות רכישה מצויינת.

על איזה תשלובת אתה מדבר? ברור שלמשל לא ניתן להשוות בין אבקה כמו פרו קומפלקס(אופטימום) למטריקס 5(סיינטרקס).

למשל metaforce של סאן. ויש עוד אחרים. לעיתים יש מבצעים שמשתלמים. [ מזמין רק מחו"ל ]

חשבון פשוט : עלות 60 דולר כולל משלוח
יש 67 מנות של 26 גרם !
ז"א = 8 גרם חלבון לשקל !
👏

נערך לאחרונה:
metaforce זול בגלל שהוא מכיל חלבון סויה, זה מה שהופך אותו לזול. אין מתנות חינם.

נתתי רק דוגמא.
הנה משהו שהזמנתי http://4dnutrition.com/products/whey-phase.php מי גבינה. העלות כולל משלוח 60 דולר.
מכילה 65 מנות של 24 גרם חלבון.
עלות : כל שקל 7.4 גרם חלבון.
שאקבל אותה אדווח אודות הטעם וערבוב.

מכיר את המוצר הזה, ידוע כמי גבינה הכי זול בשוק.

האמת שההרכב והערכים לא רעים, דיי במפתיע. אפילו מכיל אנזים עיכול(לקטאז). מעניין כמה קריאטין יש פר מנת הגשה..

הבנתי שיש כ 2 גרם קריאטין. קראתי באיזה פורום מתי שהוא.
האם טעמת אותה ?
לפי ביקורות האבקה ביחס למחיר טובה מאד.

במחיר הנכון - יכול להיות רכישה מצויינת.

על איזה תשלובת אתה מדבר? ברור שלמשל לא ניתן להשוות בין אבקה כמו פרו קומפלקס(אופטימום) למטריקס 5(סיינטרקס).
הכוונה שלך היא שהאופטימום יותר טובה או הסינטרקס ??

אני לא מבין אבל, באתר של אני משער שאתם יודעים מי כל הזמן משבחים רק אותו ואומרים שנמכר לבתי חולים וכל מיני שקרים כאלה. זה באמת שקרים הכל? היא לא נחשבת אבקה איכותית?

הכוונה שלך היא שהאופטימום יותר טובה או הסינטרקס ??

אתה לא צריך להסתמך על מה שאומרים לך אנשים בעלי אינטרסים כאלה ואחרים. הכל כתוב שחור ע"ג לבן בתווית המוצר.

למשל בוא נבחן את המטריקס של סינטרקס: מורכב מתשלובת 4 סוגי חלבון.
1. מי גבינה מרוכז- עיבוד הכי נפוץ של מי גבינה, מכיל כמות מסויימת של לקטוז( להבדיל מאיזולט).
2. חלבון חלב מרוכז- אם אני לא טועה חלבון חלב מורכב בחלקו מקאזין ובחלקו ממי גבינה. חלבון סביר באיכותו, נחות מחלבון חלב מבודד(איזולט).
3. אלבומין- חלבון ביצה.
4. חלבון חיטה היידרולייזד- לא ברור בשביל מה זה טוב. כאן חסכו עלייך.

הפרו קומפלקס (צריך לציין שעולה הרבה יותר) מורכבת אך ורק ממקורות איכותיים ובעיבוד איכותי(הידרו או מבודד). בכלליות, אופטימום דוחפים לכל האבקות שלהם גם אינזימים לעיכול שהם לקטאז ואמינוגן. התפקיד של הראשון הוא להקל על העיכול(מניעת היווצרות גזים בקיבה וכו') ושל השני, להעלות את יכולת הספיגה של החלבון בגוף.

כמובן זה רק להמחשה, יש עוד הרבה אבקות איכותיות בשוק חוץ מהליין של אופטימום.

אתה לא צריך להסתמך על מה שאומרים לך אנשים בעלי אינטרסים כאלה ואחרים. הכל כתוב שחור ע"ג לבן בתווית המוצר.

למשל בוא נבחן את המטריקס של סינטרקס: מורכב מתשלובת 4 סוגי חלבון.
1. מי גבינה מרוכז- עיבוד הכי נפוץ של מי גבינה, מכיל כמות מסויימת של לקטוז( להבדיל מאיזולט).
2. חלבון חלב מרוכז- אם אני לא טועה חלבון חלב מורכב בחלקו מקאזין ובחלקו ממי גבינה. חלבון סביר באיכותו, נחות מחלבון חלב מבודד(איזולט).
3. אלבומין- חלבון ביצה.
4. חלבון חיטה היידרולייזד- לא ברור בשביל מה זה טוב. כאן חסכו עלייך.

הפרו קומפלקס (צריך לציין שעולה הרבה יותר) מורכבת אך ורק ממקורות איכותיים ובעיבוד איכותי(הידרו או מבודד). בכלליות, אופטימום דוחפים לכל האבקות שלהם גם אינזימים לעיכול שהם לקטאז ואמינוגן. התפקיד של הראשון הוא להקל על העיכול(מניעת היווצרות גזים בקיבה וכו') ושל השני, להעלות את יכולת הספיגה של החלבון בגוף.

כמובן זה רק להמחשה, יש עוד הרבה אבקות איכותיות בשוק חוץ מהליין של אופטימום.

אני מבין שיש לך המון ידע בנושא, מוניטין.

ושאלה, חלבון של Pro Body חברה ישראליות, מה יש לך להגיד עליה?

בחיים לא השתמשתי בחלבון שלהם. נכנסתי כרגע לאתר של המשווק שלהם, הערכים נראים מבטיחים.

אחוז חלבון גבוה(81%), כמות יפה של BCAA פר סקופ, מעט שומן וכו'.

נראית אבקה טובה ע"פ הערכים התזונתיים אבל על התווית הישראלית לא מצויין הרכב החלבון( מי גבינה מרוכז\ מבודד\ הידרו וכו'), לא ידוע באיזה רכיבים הם משתמשים(למשל- ממתיקים) ועוד כל מיני פרטים שניתן ללמוד מהם על איכות המוצר.

מן הסתם מדובר על מותג פרטי של חנות ישראלית, לא ידוע לי על בדיקות מעבדה שנערכו למוצרים שלהם. ככה שאין לי מושג לגבי אמינותם.

אם כבר אתה מתעקש לרכוש מהחנות הזאת(מנוע מלהזכיר את שמם כאן) תלך על יצרן כמו יוניברסל או צ'מפיון. למטב זכרוני הם הפסיקו להחזיק אופטימום או שדורשים מחיר הזיה עבור הגולד.

אם כבר אתה מתעקש לרכוש מהחנות הזאת(מנוע מלהזכיר את שמם כאן) תלך על יצרן כמו יוניברסל או צ'מפיון. למטב זכרוני הם הפסיקו להחזיק אופטימום או שדורשים מחיר הזיה עבור הגולד

צ'מפיון אבקה וחברה מצוינת, הייתה האבקת חלבון הראשונה שלי בטעם קרם עוגיות. הבעיה היא שבארץ אבקות חלבון זה עסק יקר, ואם אינני טועה הצ'מפיון עולה משו כמו 400 ו.... ש"ח. לא זול בכלל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית