הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ יכול להיות שיש סטארואידים ב pre workout? 

אין סטרואידים.

היו מקרים שהיו רכבים שהוצאו לאחר מכן מהחוק, לדוגמה DMAA ב-JACK3D.

אישית לא ממליץ לבזבז כסף על פרי וורקאאוט, כדור קפאין זול ויעיל עושה את העבודה. אם אתה אוהב את האפקט של בטא אלנין, ניתן לרכוש את הרכיב בנפרד.

למה שישימו אמפתמין שעולה הרבה יותר מPRE WORKOUT בתוך PRE WORKOUT?
מאיפה אתה יודע שהאמפתמין עולה יותר מה-PRE WORKOUT? גם בג'ק היה DMAA שזה סוג של אמפתמין.
וגם אם האמפתמין הזה לא כל כך זול (וכמעט בטוח שהוא כן), הם מרוויחים בעקיפין, בגלל שבלי החומר הזה זה סתם עוד Pre workout עם קפאין,
וזה מה שהבדיל אותם ועזר להם במכירות.

• פותח/ת השרשור
מעניין באמת גם חיפשתי ולא רואה שמוכרים יותר תcraze וואלה חבל שקניתי את זה איפשר לדעת מה יש בפנים אפשר למות מהחומר הכי קטן שאיזה חברה תידחוף לך לבפנים

מאיפה אתה יודע שהאמפתמין עולה יותר מה-PRE WORKOUT? גם בג'ק היה DMAA שזה סוג של אמפתמין.
וגם אם האמפתמין הזה לא כל כך זול (וכמעט בטוח שהוא כן), הם מרוויחים בעקיפין, בגלל שבלי החומר הזה זה סתם עוד Pre workout עם קפאין,
וזה מה שהבדיל אותם ועזר להם במכירות.
כי אמפתמין זה סם וסמים זה יקר...

כי אמפתמין זה סם וסמים זה יקר...
סמים זה יקר אם אתה קונה אותם ברחוב אחרי שהם עברו מלא ידיים בדרך אליך מאיזה מעבדה מחתרתית אי שם, ואני מניח שחברת תוספים שמכניסה דברים כאלה יש לה גישה לייצר/להשיג אותם הרבה יותר בזול... וגם אני חושב שאם מכניסים משהו כזה לתוך פרה וורקאוט אז לא מכניסים לכל מנה כמות שיש בכדור אקסטה או משהו אלא הרבה פחות מזה

יש חומרים שמבצעים את העבודה של סטרואידים אבל כמובן שהם חוקיים לגמריי וההשפעה היא לא ממש כמו סטרואידים אמיתיים!

• פותח/ת השרשור
ניראה לי fda כן בודק את זה כתוב משהו fda פשוט אני לא יודע אנגלית משהו יכול לבוד מה רשום

קבצים מצורפים

• 20140503_135933.jpg
    20140503_135933.jpg
    KB 52.4 · צפיות: 118
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית