עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
למה שישימו אמפתמין שעולה הרבה יותר מPRE WORKOUT בתוך PRE WORKOUT?ראיתי את הדבר הבא באתר
http://www.ergo-log.com/amphetamine-analogue-in-pre-workout-supplement-craze.html
תחליט לבד בנוגע לאמינות אבל יש מצב שאם משהו עובד טוב יותר מהשאר בצורה נכרת אז
יש שם משהו אקסטרה.
מאיפה אתה יודע שהאמפתמין עולה יותר מה-PRE WORKOUT? גם בג'ק היה DMAA שזה סוג של אמפתמין.למה שישימו אמפתמין שעולה הרבה יותר מPRE WORKOUT בתוך PRE WORKOUT?
כי אמפתמין זה סם וסמים זה יקר...מאיפה אתה יודע שהאמפתמין עולה יותר מה-PRE WORKOUT? גם בג'ק היה DMAA שזה סוג של אמפתמין.
וגם אם האמפתמין הזה לא כל כך זול (וכמעט בטוח שהוא כן), הם מרוויחים בעקיפין, בגלל שבלי החומר הזה זה סתם עוד Pre workout עם קפאין,
וזה מה שהבדיל אותם ועזר להם במכירות.
סמים זה יקר אם אתה קונה אותם ברחוב אחרי שהם עברו מלא ידיים בדרך אליך מאיזה מעבדה מחתרתית אי שם, ואני מניח שחברת תוספים שמכניסה דברים כאלה יש לה גישה לייצר/להשיג אותם הרבה יותר בזול... וגם אני חושב שאם מכניסים משהו כזה לתוך פרה וורקאוט אז לא מכניסים לכל מנה כמות שיש בכדור אקסטה או משהו אלא הרבה פחות מזהכי אמפתמין זה סם וסמים זה יקר...
C4 נקי?[/QE]
לפי דעתי אף אחד לא יכול לדעת באמת מה יש בפנים חוץ מחברה ועם יש סמים בפנים לא יגידו לך את סה בחיים
אם אני לא טועה, FDA לא בודקים תוספי תזונה, כי זה לא אוכל וזה לא תרופותאני יודע שיש את fda שבודקים את זה אבל בjack3d
כבר אנשים קנו את זה ואחר כך מצאו סמים בפנים
עדיין כל אחד יכול לבדוק C4 במעבדה אם יש לו אפשרות כזאתאם אני לא טועה, FDA לא בודקים תוספי תזונה, כי זה לא אוכל וזה לא תרופות
רק העובדה שזה נבדק ע"י FDA לא אומרת שזה חרא, גם על קריאטין, וויטמינים, אומגה 3 זה כתוב (זה מה שבדקתי כרגע)וואלה ניראלי אני הולך זורק את כל פרה וורקאוט