הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע שאלה על תכנית ab

אלי זגורי

משתמש מתחיל
59
3
נק' מוניטין:
3
59
3
נכנסתי אליה לאחרונה לאחר שעברתי מabc.
בתכנית a יש חזה,רגליים ויד קדמית
בתכנית b יש גב,כתפיים ויד אחורית.

הומלץ לי לפצל זאת כך כדי שלא יווצר עומס על השרירים הקטנים מכיוון שיד אחורית עובדת בחזה ויד קדמית בגב,מישהו עושה זאת כאן ככה? זה הגיוני?

היגיון לא מתחבא כאן. אתה תהיה חייב לקחת לפחות יומיים מנוחה בין אימון גב לאימון חזה כי היד אחורית ויד הקדמית מתנגשים זה בזה. זה יפגע לך בההתקדמות ולא יוביל אותך לדברים חיוביים. הסדר הנכון : חזה - יד אחורית, גב - יד קדמית. שאתה מבצע חזה, היד אחורית עובדת חזק, עדיף כבר להתיש אותה עד הסוף.
דוגמא : התאמנת באימון A על יד קדמית נכון, באימון גב היד קדמית עובדת בכל תרגיל, פגעת באימון גב ובהתאוששות של היד קדמית, משמע לא נתת לה מספיק זמן מנוחה. כנ'ל חזה ויד אחורית.

בהצלחה.

נערך לאחרונה:
אני עשיתי תוכנית כזאת רק שב-A הרגליים היו ראשונים. בטכלס לא אמורה להיות בעיה עם החלוקה הזאת כי שרירי הידיים הם מאוד קטנים והם מתאוששים בקלות! רק תדאג לצרוך חלבון ושעות שינה כמו שצריך וזה אמור לכסות לך על הפער.

דעה שלי: זאת תוכנית מאוד טובה רק אם כבר התוכנית של חזה ויד אחורית כבר לא משפיעה ואתה רוצה לגוון או להוסיף יותר משקל.

עד אז, בהצלחה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית