הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מה עדייף bcaa או amino 2222

amisigal

מושעה
140
4
נק' מוניטין:
-39
140
4
שלום.

אז ככה השאלה שלי מה עדייף לי יותר bcaa או amino 2222

לפי מה שהבנתי bcaa עדייף בתקופה של חיטוב עכשיו אני נמצא כרגע במסה אבל עולה במסה נקייה בנתיים אני יורד באחוזי שומן ועולה במשקל לפי מה שאני בודק וגם הבנתי שאם אתה אוכל מספיק אוכל שיש בו חלבון אז אין צורך בbcaa ואני מקפיד ואוכל הרבה חלבון דג טונה ביצים קוטג עוף בשר ושותה אבקת חלבון.. ועוד ועוד..

אז מה עדייף לי bcaa או amino 2222 ומה ההבדל ביניהם אני קורא וקראתי באינטרנט אבל עדיין לא כל כך הצלחתי להבין את ההבדל ביניהם...

תודה 😃

שלום.

לפי מה שהבנתי bcaa עדייף בתקופה של חיטוב עכשיו אני נמצא כרגע במסה אבל עולה במסה נקייה בנתיים אני יורד באחוזי שומן ועולה במשקל לפי מה שאני בודק וגם הבנתי שאם אתה אוכל מספיק אוכל שיש בו חלבון אז אין צורך בbcaa ואני מקפיד ואוכל הרבה חלבון דג טונה ביצים קוטג עוף בשר ושותה אבקת חלבון.. ועוד ועוד..

אז מה עדייף לי bcaa או amino 2222 ומה ההבדל ביניהם אני קורא וקראתי באינטרנט אבל עדיין לא כל כך הצלחתי להבין את ההבדל ביניהם...

תודה 😃
דבר ראשון עם תזונה טובה לא חייב אף אחד משניהם שניהם תרכובות של חומצות אימנו במינונים שונים פשוט
דבר שני למה פריסמת את זה בסטרואידים ותרופות ?

שלום.

תודה 😃
מה אתה צריך השטויות האלה? קח חלבון מי גבינה וקראיטין.
לא צריך לקנות רק בשביל שתוכל להגיד שקנית.
אבל אם אתה שואל אותי אני מעדיף את ה-BCAA

Bcaa שווה אבל מבחינה כספית עדיף להשקיע באבקת חלבונים איכותית יותר.
למה זה טוב הקריאטין הזה. מנפח אותך במים....כשאתה מפסיק הכל חוזר נקודת ההתחלה.
אתה מנופח חודש ואחכ כל האויר יורד.

קח שיק בבוקר.שיק אחרי אימון ושיק בלילה וסגור עניין.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית