הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

סרטון בדיקת טכניקה - דדליפט

BarBibas

משתמש קבוע
1,573
1,247
נק' מוניטין:
5,883
1,573
1,247
היי
פרסמתי פה נושא לא מזמן על בעיית הAPT שיש לי בדדליפט , שאני לא מצליח לגלגל/לסובב את האגן לאחור כמו שצריך
בסט אפ שלי הכל סבבה אבל כשאני מתחיל להרים הכל משתבש
המשקל ממש לא קשה לי , כך שבעיית הטכניקה לא נובעת ממשקל גבוה , אמנם עם משקל נמוך יותר יש לי טכניקה מושלמת , אבל יוצא לי הרבה שיש לי בעיה עם הAPT , לפעמים אפילו בחימום זה קורה
אני תמיד מעמיד מולי את חבר שלי שמתאמן איתי כדי לבדוק טכניקה , וכל פעם שאני עולה , ובטוח בעצמי שהטכניקה שלי טובה , הוא מעיר לי שוב ושוב על גלגול/סיבוב האגן לאחור...
אני יודע שיש לי בעיה בזה , אבל לא מצליח לתקן אותה
הנה סרטון שאולי יעזור לכם להבין את הבעיה ולתת לי טיפים להתמודד איתה

אני מצטער מאוד על האיכות הגרועה , אבל מאמין שתוכלו לזהות את הבעיה גם באיכות שכזו
אשמח לקבל טיפים להשתפר , זה עניין די חשוב לי ...
תודה מראש 😃

(ביקשתם סרטון , אשמח לתגובה שלכם @incin @SmokingSnake ) עזרה מישהו ?

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
טכניקה בסדר

אני חולק עליך , אולי קשה לראות כי זה במהירות רגילה שלא מאפשרת לראות את הגב והאגן כמו שצריך
אבל הנה 2 תמונות מהסט האחרון
זה בסט אפ , כלומר שבשתי התמונות המוט עוד לא התנתק מהרצפה , בתמונה הראשונה כמו שאפשר לראות , יש לי סט אפ בדיוק כמו שצריך , אך כשאני בא להרים את המוט , בתמונה השנייה , רואים שאני מאבד את הוצאת האגן לאחור ונדפק לי כל הגב

10302015_799729470038179_6498614885381349052_n.jpg

10291746_799729463371513_2803483025847387292_n.jpg

האגן נכנס לבפנים טיפה אבל לא נראה כל כך משמעותי.
אחרי הסט, אתה מרגיש את הגב התחתון (במיוחד עצם הזנב)? כואב לך? אם לא זה כבר סימן טוב ואם ככה אז כנראה שזה בסדר.
יש טיפ שנתנו לי אבל לא ניסיתי, יכול לעזור לך- בעמידה, תנסה להוציא ולהכניסה תחת. תחשוב שאתה רוצה להצביע עם הזין לתקרה ואחרי זה על הרצפה- למעלה למטה, ודגש על תנועה מהאגן. תעשה את זה כמה פעמים ביום לדקה שתיים, זה אמור לאפשר לך לשלוט יותר טוב על האגן ואמור לעזור לך להוציא תחת כשצריך.
הגב מתעגל טיפה אבל ממש לא משמעותי, רק לחשוב על להחזיק את הגב/פטמות לתקרה יכול לעזור לדעתי למרות שזה מתעגל ממש בקטנה, לא קריטי.

אני חולק עליך , אולי קשה לראות כי זה במהירות רגילה שלא מאפשרת לראות את הגב והאגן כמו שצריך
אבל הנה 2 תמונות מהסט האחרון
זה בסט אפ , כלומר שבשתי התמונות המוט עוד לא התנתק מהרצפה , בתמונה הראשונה כמו שאפשר לראות , יש לי סט אפ בדיוק כמו שצריך , אך כשאני בא להרים את המוט , בתמונה השנייה , רואים שאני מאבד את הוצאת האגן לאחור ונדפק לי כל הגב

10302015_799729470038179_6498614885381349052_n.jpg

10291746_799729463371513_2803483025847387292_n.jpg
טכניקה בסדר

• פותח/ת השרשור
האגן נכנס לבפנים טיפה אבל לא נראה כל כך משמעותי.
אחרי הסט, אתה מרגיש את הגב התחתון (במיוחד עצם הזנב)? כואב לך? אם לא זה כבר סימן טוב ואם ככה אז כנראה שזה בסדר.
יש טיפ שנתנו לי אבל לא ניסיתי, יכול לעזור לך- בעמידה, תנסה להוציא ולהכניסה תחת. תחשוב שאתה רוצה להצביע עם הזין לתקרה ואחרי זה על הרצפה- למעלה למטה, ודגש על תנועה מהאגן. תעשה את זה כמה פעמים ביום לדקה שתיים, זה אמור לאפשר לך לשלוט יותר טוב על האגן ואמור לעזור לך להוציא תחת כשצריך.
הגב מתעגל טיפה אבל ממש לא משמעותי, רק לחשוב על להחזיק את הגב/פטמות לתקרה יכול לעזור לדעתי למרות שזה מתעגל ממש בקטנה, לא קריטי.

אני אנסה את השיטה של להחזיק את הגב והפטמות כאילו לתקרה... ואתה בטוח שזה לא קרייטי ? בחזרה האחרונה אני בטוח ב100 אחוז שזה על הפנים
ולגבי הגב , בסטים עצמם לא כל כך כאב לי , וגם לא לאחריהם האמת , אבל שבוע שעבר שביצעתי דדליפט אמנם עם פחות משקל אך יותר חזרות - כן הרגשתי כאבים מפחידים בגב התחתון וזה הדליק לי נורה אדומה לגבי הטכניקה
נכון להיום , יום אחרי הדדליפט , ברוך השם לא כואב ולא תפוס
הסיבוב אגן הזה , אני באמת יודע איך לעשות אותו , ואתה יכול לראות שבסט-אפ אני ממש מקפיד עליו , אבל משום מה איך שאני בא לנתק את המוט מהרצפה זה נהרס , אולי אתה יודע מה אני עושה שגוי שהורס את זה ?

אמור לעזור לך

אני אסתכל אחי תודה רבה , אבל שוב אני מזכיר , שאני יודע מה לעשות בתיאוריה , וגם בסט אפ זה הולך לי טוב , הבעיה בניתוק המוט מהרצפה , כשאני בא לנתק ולהתחיל לדדלפט - הולך כל הגב אתה מבין ...

זה
אני אנסה את השיטה של להחזיק את הגב והפטמות כאילו לתקרה... ואתה בטוח שזה לא קרייטי ? בחזרה האחרונה אני בטוח ב100 אחוז שזה על הפנים
ולגבי הגב , בסטים עצמם לא כל כך כאב לי , וגם לא לאחריהם האמת , אבל שבוע שעבר שביצעתי דדליפט אמנם עם פחות משקל אך יותר חזרות - כן הרגשתי כאבים מפחידים בגב התחתון וזה הדליק לי נורה אדומה לגבי הטכניקה
נכון להיום , יום אחרי הדדליפט , ברוך השם לא כואב ולא תפוס
הסיבוב אגן הזה , אני באמת יודע איך לעשות אותו , ואתה יכול לראות שבסט-אפ אני ממש מקפיד עליו , אבל משום מה איך שאני בא לנתק את המוט מהרצפה זה נהרס , אולי אתה יודע מה אני עושה שגוי שהורס את זה ?

אני אסתכל אחי תודה רבה , אבל שוב אני מזכיר , שאני יודע מה לעשות בתיאוריה , וגם בסט אפ זה הולך לי טוב , הבעיה בניתוק המוט מהרצפה , כשאני בא לנתק ולהתחיל לדדלפט - הולך כל הגב אתה מבין ...
למה אתה לא מצליח לשמור על גב מכוןץ למרות סטאפ אפ טוב

לדעתי אתה הולך קדימה בהרמה במקום אחורה.... תנסה לדחוף עם הידיים חזק את המוט ולתת ל "לאטס" שיכנסו לעבודה.
שמתי לב לזה בחזרה האחרונה שלך בהרצה בהילוך איטי כזה.

• פותח/ת השרשור
לדעתי אתה הולך קדימה בהרמה במקום אחורה.... תנסה לדחוף עם הידיים חזק את המוט ולתת ל "לאטס" שיכנסו לעבודה.
שמתי לב לזה בחזרה האחרונה שלך בהרצה בהילוך איטי כזה.
סליחה על הבורות , אבל מה הכוונה לאטס?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית