היי
פרסמתי פה נושא לא מזמן על בעיית הAPT שיש לי בדדליפט , שאני לא מצליח לגלגל/לסובב את האגן לאחור כמו שצריך
בסט אפ שלי הכל סבבה אבל כשאני מתחיל להרים הכל משתבש
המשקל ממש לא קשה לי , כך שבעיית הטכניקה לא נובעת ממשקל גבוה , אמנם עם משקל נמוך יותר יש לי טכניקה מושלמת , אבל יוצא לי הרבה שיש לי בעיה עם הAPT , לפעמים אפילו בחימום זה קורה
אני תמיד מעמיד מולי את חבר שלי שמתאמן איתי כדי לבדוק טכניקה , וכל פעם שאני עולה , ובטוח בעצמי שהטכניקה שלי טובה , הוא מעיר לי שוב ושוב על גלגול/סיבוב האגן לאחור...
אני יודע שיש לי בעיה בזה , אבל לא מצליח לתקן אותה
הנה סרטון שאולי יעזור לכם להבין את הבעיה ולתת לי טיפים להתמודד איתה
אני מצטער מאוד על האיכות הגרועה , אבל מאמין שתוכלו לזהות את הבעיה גם באיכות שכזו
אשמח לקבל טיפים להשתפר , זה עניין די חשוב לי ...
תודה מראש 😃
(ביקשתם סרטון , אשמח לתגובה שלכם @incin @SmokingSnake ) עזרה מישהו ?
פרסמתי פה נושא לא מזמן על בעיית הAPT שיש לי בדדליפט , שאני לא מצליח לגלגל/לסובב את האגן לאחור כמו שצריך
בסט אפ שלי הכל סבבה אבל כשאני מתחיל להרים הכל משתבש
המשקל ממש לא קשה לי , כך שבעיית הטכניקה לא נובעת ממשקל גבוה , אמנם עם משקל נמוך יותר יש לי טכניקה מושלמת , אבל יוצא לי הרבה שיש לי בעיה עם הAPT , לפעמים אפילו בחימום זה קורה
אני תמיד מעמיד מולי את חבר שלי שמתאמן איתי כדי לבדוק טכניקה , וכל פעם שאני עולה , ובטוח בעצמי שהטכניקה שלי טובה , הוא מעיר לי שוב ושוב על גלגול/סיבוב האגן לאחור...
אני יודע שיש לי בעיה בזה , אבל לא מצליח לתקן אותה
הנה סרטון שאולי יעזור לכם להבין את הבעיה ולתת לי טיפים להתמודד איתה
אני מצטער מאוד על האיכות הגרועה , אבל מאמין שתוכלו לזהות את הבעיה גם באיכות שכזו
אשמח לקבל טיפים להשתפר , זה עניין די חשוב לי ...
תודה מראש 😃
(ביקשתם סרטון , אשמח לתגובה שלכם @incin @SmokingSnake ) עזרה מישהו ?
נערך לאחרונה: