הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ רוצה להתחיל להתאמן באמת - הסברים בבקשה

saar12312

משתמש מתחיל
122
2
נק' מוניטין:
-3
122
2
FamilyGym
התחלתי להתאמן לראשונה ב-20 באפריל בחודש שעבר. והביאו לי תוכנית מכונות שאמרו שהיא תהיה ל-3 שבועות.
כמו ששמעתי, התכנייות האלה לא טובות למתחילים וכעת אני מבקש את עזרתכם על מנת להתחיל כראוי.
אני מוכן שתביאו לי מאמרים לקרוא ודברים כאלה, אני גם צריך לבנות תפריט לעצמי ולעבוד על זה ברצינות.
המטרה שלי היא לחזק את השרירים ולעלות במשקל הגוף.
יש עקמת בגב.

כדאי בכל זאת לשאול את המאמנים במכון אם אפשר ללמד אותי דדליפט? אני די בטוח שהם מבינים בזה שם..

תקרא באתר יש המון מאמרים טובים שיכולים לעזור לך,כולל תוכניות למתחילים.
המדריכים בחדר כושר נמצאים שם כדי לעזור לך,כל תרגיל לפני שאתה עושה תשאל את המדריך להראות לך,כי טכניקה זה דבר חשוב אחרת אתה יכול לפגוע בעצמך(במיוחד כל מה שנוגע לגב).
ואם יש לך בעיות עם הגב הייתי ממליץ לך אולי פחות לעשות תרגילים חופשיים ויותר לעבוד עם מכונות, כאשר הגב סטטי.
בכל מקרה קבל טיפ ממני:תתחיל הכי לאט שאתה יכול, אל תמהר לקפוץ למשקלים או להסתכל מה אנשים אחרים עושים ולהתחיל לחקות אותם.אני כשהתחלתי התחלתי ברעל ויום למחרת קמתי הרגשתי שפיצצו אותי 7 כושים באיזה קטטה בבר.
בהצלחה

ברוך הבא למועדון של עקומי הגב.

המלצה שלי, אל תעשה תוכניות כח. בשלב מתקדם הם רק יזיקו לך לגב, לכן תתחיל מתוכנית של FBW ל-חודשיים ע"מ להכנס לכושר.
לאחר מכן, עבור ל AB ותבקש מהמדריך שיבנה לך את שיכניס לך תרגילי גב כמו חתירה (בנט אובר רואו) ומסור. אלו 2 תרגילים שלי לפחות הכי עזרו עם העקמת.
עקמת בגב זה דבר בעייתי שלוקח לו הרבה זמן להסתדר, אז תצטרך המון סובלנות!.

כמו כן, שים לב שיווצר לך חוסר פרופרציה בגוף (בעקבות העקמת) אז אל תתרגש ותמשיך לעבוד קשה.

בהצלחה 😃

Back
למעלה תחתית