הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

יום העמסה

• פותח/ת השרשור Coral93
  • פורסם בתאריך

Coral93

משתמש מתחיל
153
41
נק' מוניטין:
78
153
41
כמה שאלות על יום העמסה בדיאטת חיטוב:🍦

1.האם ביום העמסה מותר לאכול בלי חשבון, מה שרוצים, כמה שרוצים?

2.האם לעשות את יום ההעמסה אחת לשבוע או אחת לשבועיים?

3. מה ההבדל בין אחת לשבוע לבין אחת לשבועיים?

תודה לכם:193ek:

1.האם ביום העמסה מותר לאכול בלי חשבון, מה שרוצים, כמה שרוצים?
תלוי, כמו שכתוב במאמר, יש כמה גישות, אחת שאומרת תאכל כמה שתאכל ויש אנשים שגם דוחפים 10,000 קלוריות ביום כזה, הבעיה בזה היא כמה דברים:
1) עלולים להגיע למצב שכמות הקלוריות תעצור את הירידה של כל השבוע שלאחר מכן
2) תחושה נוראית - זה רק נשמע כיף..(מניסיון הכאבי בטן פשוט לא שווים את זה)
3) עייפות לא נורמלית
4) עלייה מטורפת בנוזלים
5) בדרך כלל כל מה שרוצים זה זבל מזוקק וזה לא תורם למטרה העיקרית של ההעמסה שהיא מילוי מאגרי הגליקוגן בצורה יעילה

הגישה השנייה אומרת לאכול בידיוק את אותו תפריט רק להכפיל את הפחמימות. זאת אומרת אם ביום יום בצהרים את אוכלת כוס אורז אז ביום העמסה 2 כוסות.

הגישה השלישית היא דרך המלך באמצע:
אוכלים כרגיל, אבל מורידים 2 ארוחות גדולות (צהריים וערב) ובמקומן אוכלים 2 ארוחות צ'יט - המבורגר פיצה וכו'

מניסיון אישי, לנסות לשמור על ההעמסה כמה שיותר נקייה (בלי ג'אנק) עובד בצורה מעולה ואחרי זה כל השבוע מרגישים טוב, זה קצת יותר קשה פסיכולוגית כי אין התפרעות. אבל תשמרי את ההתפרעות לשלבים המאוחרים של החיטוב כשאת כבר באמת שבורה לגמרי וכבר דבר גורם לך להזיל ריר

• פותח/ת השרשור
אהבתי, אני אאמץ את הרעיון של אוכלים רגיל ו2 ארוחות זבל
אתמול אכלתי כמו משוגעת וזה לא היה באמת כיפי

- קראתי פה איפשהו שבשבוע הראשון של התהליך עושים את ההעמסה אחרי שבועיים זה נכון?

• פותח/ת השרשור
אז אחת לשבוע או אחת לשבועיים?
לא הבנתי :/

אז אחת לשבוע או אחת לשבועיים?
לא הבנתי :/
זה תלוי בגרעון הקלורי שלך בעקרון. ההמלצה הכללית היא אחת ל14 יום. אבל אני ממליץ על אחת לשבוע.

גם אני מניסיון ,כמה שזה נישמע כיף אני שונא העמסות !!! ההרגשה הכללית אחר כך חרא ואני ל דוחף ביכלל גאנק בהעמסה אבל עדיין להניס כזו כמות פחמימה ביום אחד שאתה על 50 גרם זה אסון מבחינת הרגשה

ממליצה על פעם בשבוע בעיקר בגלל הקושי הנפשי בחיטוב.
קחי בחשכון שאצל נשים החיטוב גם כך על הקצה מבחינה קלורית ולכן לא היתי חורגת מארוחת צ'יט אחת בשבוע.
שורה תחתונה מה שקובע הוא קצב הירידה.

Back
למעלה תחתית