הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כאבים בגב תחתון

Anabolizm

משתמש קבוע
1,289
42
נק' מוניטין:
442
1,289
42
כבר כמה חודשים שאני מסתובב עם פציעה בגב תחתון. הכירופרט שלי חושב שזאת חוליה שזזה לי, והוא מחזיר אותה חזרה למקום כשאני מגיע אליו אם אני מרגיש ששוב זה זז..
יש לציין שזה קרה לי באמצע דדליפט (עם טכניקה לקויה- גב עגול), איך שעליתי עם המוט ונעלתי הרגשתי משהו שזז לי בגב וזה היה מלווה בכאבים עזים בכל אזור הגב התחתון עם הקרנה לרגל מדיי פעם.
תמיד אחרי הטיפול אצל הכירופרט הייתי מרגיש הקלה יום אחרי (אחרי שהוא כביכול החזיר את הכל למקום).
עשיתי את הפרוטוקול פציעות לגב של וונדלר אם אני לא טועה (גוד מורנינג עם מוט וקצת משקל, ראק פולס, בוקס סקוואט, פשיטת גב- הכל להרבה חזרות ומינימום משקל).
עם הדדליפט והקלינים הפסקתי..והיום, אחרי חודש ללא תקריות פתאום זה קרה לי שוב והפעם בסקוואטים...
יש לציין שאני כבר עובד עצות ומתוסכל מאוד !
קבעתי תור לאורטופד אבל התור הוא רק בעוד חודש ומשהו, ככה שאשמח אם מישהו יוכל לתת לי בבקשה חוות דעת או לזרוק לי איזה שהיא עצם לגביי מה נראה לו שזה יכול להיות, כי אני כבר לקראת להרים ידיים ://
תודה רבה לכל מי שיכול לעזור.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית