X Xmicd משתמש מתחיל 92 1 נק' מוניטין: -18 + 1 92 1 6/5/14 #1 רציתי לשאול אם אשך אחד יפגע במשקלים שאני יכול להרים? כי אני רוצה להתחיל תכנית SS ויש בה דדליפטים והכל.. עזרה?
רציתי לשאול אם אשך אחד יפגע במשקלים שאני יכול להרים? כי אני רוצה להתחיל תכנית SS ויש בה דדליפטים והכל.. עזרה?
GuyDBG טרול תת-רמה טיפוסי 0 5 נק' מוניטין: 5 0 0 5 6/5/14 #2 לבחור פה יש אשך אחד ותראה איזה חזק הוא, אז זה לא יפגע לך במשקל Upvote 0 Downvote
X Xmicd משתמש מתחיל 92 1 נק' מוניטין: -18 0 92 1 7/5/14 פותח/ת השרשור #3 איך אתה יודע? עוד תגובות? ? Upvote 0 Downvote
Beast and cheat מושעה 5,874 2,127 משתמש/ת כבוד נק' מוניטין: 9,550 0 5,874 2,127 נהלל, טבעון, וינגייט 8/5/14 #4 מה שפוגע זה לא מספר האשכים, אלא רמת הטסטוסטרון. ללא תלות בהאם \ כמה היא נמוכה יותר ממה שהיא יכולה להיות - אתה עדיין יכול להתחיל להתאמן ולהתחזק משמעותית מאוד. זה משתנה בין אנשים, אבל בכל מקרה אתה עדיין יכול להתחזק משמעותית במידה ולא התאמנת כוח מעולם. Upvote 0 Downvote
מה שפוגע זה לא מספר האשכים, אלא רמת הטסטוסטרון. ללא תלות בהאם \ כמה היא נמוכה יותר ממה שהיא יכולה להיות - אתה עדיין יכול להתחיל להתאמן ולהתחזק משמעותית מאוד. זה משתנה בין אנשים, אבל בכל מקרה אתה עדיין יכול להתחזק משמעותית במידה ולא התאמנת כוח מעולם.
Nikita משתמש פעיל 769 80 נק' מוניטין: 183 0 769 80 מדלג 8/5/14 #5 נכתב ע"י GuyDBG: לבחור פה יש אשך אחד ותראה איזה חזק הוא, אז זה לא יפגע לך במשקל לחצו כדי להרחיב... תגיד אתה רציני משווה?? הבחור פה בסרטון מוזרק מהתחת (ליטרלי) הוא לא צריך גם תאשך שנשאר לו בכדי להתחזק 🤣 Upvote 0 Downvote
נכתב ע"י GuyDBG: לבחור פה יש אשך אחד ותראה איזה חזק הוא, אז זה לא יפגע לך במשקל לחצו כדי להרחיב... תגיד אתה רציני משווה?? הבחור פה בסרטון מוזרק מהתחת (ליטרלי) הוא לא צריך גם תאשך שנשאר לו בכדי להתחזק 🤣