הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ AD ללא תופעות שליליות, הגיוני?

• פותח/ת השרשור SaarN
  • פורסם בתאריך

SaarN

משתמש מתחיל
184
5
נק' מוניטין:
187
184
5
קיצר, אני עוד מעט סוגר חודש באנאבוליק דיאט, על המשקל לא ניכר שירדתי המון, אבל בהיקפים ירדתי בצורה מכובדת כי המכנסיים פשוט נופלים לי, כיף ללכת עם התחת בחוץ
מה כן, בשבוע הראשון לא היו לי שום תופעות לוואי שליליות, לא הרגשתי עייף, לא סחרחורות, לא בחילות - לא אז ולא עכשיו.
עשיתי העמסה ראשונה אחרי שבועיים, התפריט עומד על 1900~ קלוריות (שוקל 78~, על מטר 72) שכולן מביצים, טחינה, שמן זית, אגוזי מלך, בשר טחון, אבקת חלבון, גבינה צהובה וחמאה
נאמר לי שגם בתקופה שאוכלים בצורה כזאת הנשימה צריכה להיות יותר מגעילה עם טעם מתכתי וגם שלשתן צריך להיות ריח יותר מסריח מהרגיל מכל הקטע של הקטוזיס - מה שגם לא נמצא
מה גם שאני עדיין די נוזלי, אבל מצד שני אני לוקח קריאטין, אני מניח שזו הסיבה
מבחינת הפלוסים, אין לי craving לדברים פחמימתיים, אין לי בעיה להוריד איזה צ'יפס עם קטשופ עכשיו, כן? אבל אין לי דחף לאכול, אני מרגיש הרבה יותר אנרגטי מבדרך כלל - אנרגיה יציבה כזאת בלי עליות וירידות ואני מרגיש חד הרבה יותר קוגניטיבית
בשורה תחתונה, אני מרגיש שהדיאטה היא לא רעה, אני יורד בהיקפים (מן הסתם כי אני בגירעון) ואני בכלל לא סובל בדרך
אבל השאלה היא - האם זה AD? מרגיש לי שונה לגמרי ממה שכתוב בספר ומנק' מבט של אחרים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית