הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בעיות גב אימוני כוח ואירובי

• פותח/ת השרשור stavros
  • פורסם בתאריך

stavros

משתמש מתחיל
1
0
נק' מוניטין:
0
1
0
שלום לכולם,

אני חדש פה וראיתישישפה מספיק תשובות מאנשים מקצועיים,

לפני כ4 שנים התאמנתי במשך כשנה , כ4 פעמים בשבוע ועוד כ3 פעמים אירובי ובפרק זמן מאוד קצר
זרקתי את הנושא והפסקתי, לאחר כשנה התחילו לי כאבי גב ועשיתי גם תאונת דרכים שדי עזרה לי לבעיות הגב.

עכשיו אני רוצה לחזור לאימונים ולאירובי ( שחייה או ריצה ) אבל מאוד מאוד קשה לי להתחיל כי הכושר הגופני שלי ירד ל0%.
וממש ממש קשה לי להתאמן ומי שהפסיק וחזר נוטע לחוסר סבלנות בנושאורוצה ישר לחזור מאיפה שהוא הפסיק וזה כמובן בלתי אפשרי

אתחיל ואגיד שיש לי בלט בחוליית הצוואר C7 ובלט ופריצה ככל הנראה בגב תחתון L4-L5.

מאמנים שהתייעצתי איתם בחדר כושר היו איך נאמר די חובבנים ונתנו לי כל הזמן תרגילים שלא הרגישו מתאימים וכל הזמן כאב לי
הגב השכמות וכ"ו...

א- האם בריא לחזור להתאמן משקולות וכ"ו כשיש בעיות גב כאלו או האם זה אמור להחמיר את הבעיה?

ב- האם עדיף לחזור לשחות והאם זה אמור להקל על בעיות הגב ורק אחרי תקופה של כחודש - חודשיים התמדה בשחייה
לחזור לחדר הכושר?

אשמח לעצות בסיטואציה שלי כי אני באמת ממש סובל מהגב...

תודה לכולם.

המלצה שלי- היחיד שאתה צריך להתייעץ איתו על הדבר הזה הוא אורטופד/ רופא שמכיר את הנושא!
ויותר מזה, אף אחד פה לא מכיר את המצב שלך ומה בדיוק קרה לעמוד שידרה, ולא ממליץ לך בגלל שמישהו רשם לך בפורום "ברור אחי צא לשחות ותעשה קצת משקולות" ללכת לעשות את זה ואח"כ להחמיר את המצב ולסחוב נזק לכל החיים.
לך לרופא או אורטופד, הוא ידע בדיוק להמליץ לך מה לעשות ומה לא לעשות.
רק בריאות אחי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית