הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה הערכת א״ש

• פותח/ת השרשור Tariq
  • פורסם בתאריך

Tariq

משתמש מתחיל
56
0
נק' מוניטין:
0
56
0
בן 24 משקל 74 1.80
אני צריך את עזרתכם ..חיטוב או מסה?!!

קבצים מצורפים

• image.jpg
    image.jpg
    KB 84.7 · צפיות: 311
  • image.jpg
    image.jpg
    KB 92.9 · צפיות: 322
  • image.jpg
    image.jpg
    KB 88.5 · צפיות: 300
נערך לאחרונה:
באזור ה16-17 .
בנוסף חייב לציין שהתמונות מעט מתרידות ... ויש להוריד מעט בשימחת החיים הרובצת על גופך . [ דעתי כמובן ]

באזור ה16-17 .
בנוסף חייב לציין שהתמונות מעט מתרידות ... ויש להוריד מעט בשימחת החיים הרובצת על גופך . [ דעתי כמובן ]

אז מה, "שעיר לעזאזל" ?
מותר לו, כל אחד מה שנראה לו ומוצא לנכון. למרות שזה לא אסתטי בעיני אחרים.

כבוד.

20+ כפי שאמרו לך.. אני אומר תחטב לאחוז שומן נמוך ומשם תתחיל עלייה מתונה במסת השריר.

אהלן,

כולם דאגו לספר את הבדיחות האישיות שלהם ואף אחד לא באמת ענה. (תגובות נמחקו).

בגדול, אין לך מסת שריר כלל - מה שיקשה על שריפת הקלוריות במידה ותחליט לבצע חיטוב.

מה שאני ממליץ לבצע הוא דבר פשוט:

לחשב את ה-BMR שלך, ועפ״י כך לבצע תפריט בעל מאזן שלילי נמוך של כ-400 קלוריות ולהתחיל תכנית אימונים מסודרת בחדר הכושר.

שילוב של תזונה נכונה + שינה + אימונים יביאו אותך אל המטרה.

יש לנו לא מעט מאמרים על מנת שתוכל ללמוד כיצד להתאמן, איזה תכנית מתאימה לך, ומה מומלץ לך לאכול בתקופה שכזו.

שיהיה בהצלחה.

• פותח/ת השרשור
אהלן,

כולם דאגו לספר את הבדיחות האישיות שלהם ואף אחד לא באמת ענה. (תגובות נמחקו).

בגדול, אין לך מסת שריר כלל - מה שיקשה על שריפת הקלוריות במידה ותחליט לבצע חיטוב.

מה שאני ממליץ לבצע הוא דבר פשוט:

לחשב את ה-BMR שלך, ועפ״י כך לבצע תפריט בעל מאזן שלילי נמוך של כ-400 קלוריות ולהתחיל תכנית אימונים מסודרת בחדר הכושר.

שילוב של תזונה נכונה + שינה + אימונים יביאו אותך אל המטרה.

יש לנו לא מעט מאמרים על מנת שתוכל ללמוד כיצד להתאמן, איזה תכנית מתאימה לך, ומה מומלץ לך לאכול בתקופה שכזו.

שיהיה בהצלחה.
תודה רבה אח שלי..אני פשוט חדש פה ואת האמת לא הבנתי למה התכוונת בדיוק..!! אם אפשר הרחבה כי אני חדש בעולם פיתוח הגוף

תודה רבה אח שלי..אני פשוט חדש פה ואת האמת לא הבנתי למה התכוונת בדיוק..!! אם אפשר הרחבה כי אני חדש בעולם פיתוח הגוף

הרחבה תמצא בנעוצים, יש שם את כל מה שאתה צריך בנוגע לכל עולם פיתוח הגוף. מתזונה ועד אימונים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית