הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ המון תוספים לא יודע מה ואיך לצרוך אותם

AssTreMe

משתמש מתחיל
4
0
נק' מוניטין:
0
4
0
אני ממש מעוניין לחזור לחזור לכושר וחבר המליץ לי להזמין את המוצרים הנ"ל:
BCAA
HMB
GLUTAMIN
AAKG
ZMA
אני אשמח לקצת הסבר והכוונה

ברוך הבא לפורום!

תמסור לחבר שלך שהוא מבזבז הרבה כסף לחינם, ולפי התמונה אני מניח שאתה אחרי חתונה..חבל על הכסף זה תוספים שלא שווים כלום

התוספים המומלצים לבריאות האישית שלך לטעמי הם אומגה 3 ומולטי ויטמין.

במידה וקשה לך להגיע למכסת החלבון היומית אז גם אבקת חלבון יכולה לעזור. כל השאר זה שטויות.

שיהיה בהצלחה

אני ממש מעוניין לחזור לחזור לכושר וחבר המליץ לי להזמין את המוצרים הנ"ל:
BCAA
HMB
GLUTAMIN
AAKG
ZMA
אני אשמח לקצת הסבר והכוונה
תוספים חסרי תועלת בעליל, מלבד zma
zma מורכב ממגנזיום, אבץ וb6.
מבחינה כלכלית, עדיף לקנות את מה שמרכיב את הzma בנפרד, ולקחת מינונים מתאימים

ואם המטרה שלי היא לעלות במסת שריר?
אני משלב אימוני סטריט וורקאוט וחדר כושר...
לכל מטרה שהיא, התוספים הנ"ל חסרי תועלת.
ממליץ לך להריץ חיפוש בפורום על הנושאים.
תקרא ותבין אילו תוספים יעילים ועדיפים ואלו לא (ומדוע הם לא)

קריאטין, אבקת חלבון או גיינר (אם אתה לא מגיע לערכים היומיים) ואומגה 3. זה מה שהייתי ממליץ.
אם אתה אוכל מספיק ירקות מצבעים שונים, 1-2 פירות ביום, ובשר איכותי (לא מעובד) אתה יכול לוותר על המולטי ויטמין אפילו..

אבקת חלבון, קריאטין. ומולטי ויטמין. זה חלק קטן בכל העניין של מסה. הכי חשוב תזונה נכונה, שינה ואימונים חזקים.

לא משנה כמה תזונה נכונה עדיין לא תגיע לכמות המינרלים והויטמנים שהגוף צריך בגלל זה קוראים לזה תוסף תזונה, זה משלים את החסר וכנ"ל לחלבון. מקווה שלמדת משהו חחחח

חחח זה יותר תחליף מתוסף בקשר למינרלים אולי אתה צודק חלקית אבלל חלבון נועד פשוט להחליף מזון מוצק בגלל בעיות כספיות או פשוט כשאין חשק לדחוף כול כך הרבה אוכל אז שותים אבקת חלבון... וגם ויטמינים ומינרלים אפשר להשיג מאוכל מוצק פשוט זה כבר יותר מתסבך מפשוט לשות איזה כדור וזהו

ומה בדיוק המולטי ויטמין ואבקת החלבון אמורים להחליף? תזונה נכונה חחח
קשה מאוד עד בלתי אפשרי להגיע למכסה היומית של ויטמינים מסוימים גם עם תזונה נכונה מאוד.
לגבי חלבון, זה גם לא תמיד פשוט. כשאתה שוקל מעל 90 קילוגרם, עובד רוב היום, משרת בצבא ו/או משתמש בחומרים שמצריכים הכנסת חלבון בכמויות גדולות מאוד, יהיה לך קשה מאוד להסתדר בלי אבקת חלבון.

לנושא:
אין צורך לתסף שום חומצת אמינו אם אתה אוכל מספיק חלבון.
קודם תתחיל בבניית תפריט, תכנית אימונים וחזרה להתאמן, אחר כך זרוק מאות שקלים על תוספים לא מאוד הכרחיים.
כהתחלה, אפשר להתקדם נהדר גם בלי שום תוסף. אם אתה מזלזל בתזונה, באימונים ובמנוחה (זה כולל שינה בלילה) שלך, התוספים לא יפצו על זה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית