הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Candito Linear Program

במשך הרבה מאוד זמן היו לי כאבים במרפק שבאו לידי ביטוי בתור זרמים בזמן הסט וכאב אחריו.
מה שעזר לי זה להרחיב אחיזה, אני מחזיק בערך אגודל אחד יותר רחב מקודם ודואג לא ללחוץ את המוט לגב עם הידיים.

• פותח/ת השרשור
23/06/14

Monday - Heavy Lower

Squat: 3 Sets - 295(134) x 6 +5 PR
Deadlift: 1 Set - 310(140.5) x 2F
Hyperextensions + Abs

הטוב: סקוואט PR, המרפק כאב פחות עם האחיזה הרחבה.

הרע: אפיק פייל בדדליפט, ידעתי אחרי שהחימום 275 בקושי עלה שזה לא הולך לקרות, חזרה ראשונה גריינד ושנייה בקושי זז מהרצפה.

אימון מדכא, לא יודע מה קרה בדדליפט, שבוע הבא ריסט 15 פאונד לדדליפט, והעומק בסקוואט לא היה טוב בחלק מהחזרות.
אני מצפה לכשל גם מחר בבנץ', זה קשה ומעצבן להיכשל כשהכל הולך טוב תקופה מסויימת אבל בסוף הכל לטובה, רק אסור לוותר.

• פותח/ת השרשור
24/06/14

Tuesday - Heavy Upper

Bench Press: 2 Sets - 195(88.5) x 5/4
Dumbbell Row: 3 Sets - 75(34) x 6
Seated Dumbbell Press: 60(27) x 6
Lat Pulldowns: 125(56.5) x 6
Triceps + Biceps

הטוב: למרות שהמרפק כאב לא היה גרוע כמו שחשבתי, חתירה בדאמבל הייתה קלה מאוד.

הרע: נכשלתי בבנץ', המרפקים הרגישו חצי משותקים כל האימון, אפילו לא כאב פשוט קשה היה להזיז את הידיים כאילו הם בהרדמה.

הלך כמו שציפיתי, ידעתי כבר בחזרה החמישית בבנץ' ששישית תיתקע, לא רציתי לדחוף לכשל בגלל המרפק, סט שני הצלחתי רק 4 ואז פשוט התקדמתי.
שבוע הבא ריסט ל-180.
החלטתי לעבור לחתירה בדאמבל פשוט כי לא היה לי כוח להביא מוט ולשים צלחות, התפעלתי כמה זה היה קל, כנראה יש carryover טוב מחתירה במוט.

• פותח/ת השרשור
כשאנשים כמוני מתחילים לנתח דברים, הם מנתחים כל שטות קטנה ובסוף רק מבלבלים את עצמם ולא עושים כלום.
כמה שזה נשמע מטומטם, למדתי לדפוק את הראש בקיר עד שאחד מהם נשבר.

• פותח/ת השרשור
26/06/14

Thursday - Control Lower

0+ Pause Squat: 6 Sets - 245(111) x 4
Pause Deadlift: 3 Sets - 260(118) x 4 +5 PR
Hyperextensions + Abs

הטוב: אימון עוד יותר קל משבוע שעבר, אחיזה עוד יותר רחבה בסקוואט והמרפק כמעט לא היה מורגש, הפסקות יותר קצרות בין כל הסטים, stance קרוב יותר בסקוואט עם הרגליים קצת מעבר לרוחב כתפיים ועומק יותר טוב, דדליפט הרגיש הרבה יותר יציב וקל.

הרע: הברכיים קצת קרסו בסטים האחרונים של הסקוואט.

מאוד מרוצה מהאימון הזה, שיניתי קצת טכניקה בדדליפט ונראה שזה עוזר לכל התנועה להרגיש יותר יציבה ושהמוט לא מושך אותי קדימה, סובבתי את כפות הרגליים יותר פנימה ודחפתי את הגוף התחתון לתוך המוט בכל חזרה, במילים אחרות תתארו לדחוף את הזין כמה שיותר קרוב למוט.

26/06/14

Thursday - Control Lower

0+ Pause Squat: 6 Sets - 245(111) x 4
Pause Deadlift: 3 Sets - 260(118) x 4 +5 PR
Hyperextensions + Abs

הטוב: אימון עוד יותר קל משבוע שעבר, אחיזה עוד יותר רחבה בסקוואט והמרפק כמעט לא היה מורגש, הפסקות יותר קצרות בין כל הסטים, stance קרוב יותר בסקוואט עם הרגליים קצת מעבר לרוחב כתפיים ועומק יותר טוב, דדליפט הרגיש הרבה יותר יציב וקל.

הרע: הברכיים קצת קרסו בסטים האחרונים של הסקוואט.

מאוד מרוצה מהאימון הזה, שיניתי קצת טכניקה בדדליפט ונראה שזה עוזר לכל התנועה להרגיש יותר יציבה ושהמוט לא מושך אותי קדימה, סובבתי את כפות הרגליים יותר פנימה ודחפתי את הגוף התחתון לתוך המוט בכל חזרה, במילים אחרות תתארו לדחוף את הזין כמה שיותר קרוב למוט.
למדת מדאן גרין? ככה הוא ממליץ למשוך סומו

• פותח/ת השרשור
למדת מדאן גרין? ככה הוא ממליץ למשוך סומו
כן אבל זה לא עבד בשבילי כי כפות הרגליים היו בחוץ מדי ואז פשוט הייתי עף קדימה, כשהכנסתי אותם פנימה זה עבד. 27/06/14

Friday - Control Upper

5- Spoto Press: 6 Sets - 175(79.5) x 4
Pause Dumbbell Row: 6 Sets - 65(29.5) x 4
Seated Dumbbell Press: 55(25) x 10 +5 PR
Lat Pulldowns: 115(52) x 10
Triceps + Biceps

הטוב: פאוז יותר ארוך ברוב החזרות, המרפק כאב הרבה פחות מב3 שבועות האחרונים.

הרע: היה יותר קשה בבנץ' ממה שציפיתי למשקל הזה, חלק מהחזרות היו קצת עקומות עם פאוז קצר מדי.

המרפק הרגיש היום הרבה יותר טוב משבוע שעבר, החלטתי להוריד 5 פאונד בספוטו ולהתרכז בפאוז יותר ארוך, נראה שכל חצי שנייה מאוד משפיעה על הכוח בתרגיל הזה, אימון טוב.

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית