הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סיום חיטוב

LeapOfFaith

משתמש מתחיל
33
2
נק' מוניטין:
10
33
2
שלום לכם.
וואו לא כתבתי פה כמעט שנה שלמה, ככה זה כשעובדים בוול סטרייט משרה מלאה.

בכל אופן, רציתי לשמוע את דעתכם.
עשיתי השנה שוב דל פחמימות במשך 7 שבועות, בשבועיים האחרונים הייתי על 65-75 פחמימה, 220-250 חלבון, 120-150 שומן, תלוי אם התאמנתי או לא.
הלך מעולה, ירדתי בסביבות 14-15 פאונד,בסביבות 2 אחוז שומן, משקלי העבודה לא השתנו, בבנץ אפילו התקדמתי טיפה וזה על ממוצע של 4-5 שעות שינה, ככה שאני מאוד מרוצה.
אני לוקח חופשה של שבועיים בקרוב, ומתלבט לעשות שבוע ניטרלי או אפילו שבועיים, ההתלבטות שלי, שגם הייתה לי לפני שנה, זה כמות הפחמימות שאני צריך לצרוך במעבר לניטרלי.
הערות והארות יתקבל בשמחה.

תודה לכם!!

שלום וברוך שובך לפורום 😃

בנייטרלי יש צורך לשמור על 150 גרם פחמימה לפחות על מנת לוודא יציאה מקיטוזיס. תעשה שבועיים ותהנה מזה אחרי זה תחזור ואתה תוכל להמשיך לרדת

• פותח/ת השרשור
תודה לך!
ת׳אמת אחרי החופשה אני מתכנן לעשות 5x5 בשביל כוח ל6-8 שבועות (צריך לחשוב על ספלייט ל4 פעמים בשבוע) ,ואז מסה עד לחופשה הבאה(כמעט שנה). הגעתי לרמת החיטוב שרציתי בכללית. פשוט לא רוצה ״לקלקל״ את מה שצברתי ישר בחופשה, כי בוודאי ששם אני לא הולך לספור כמה קלוריות צרכתי וכמה מהם זה פחמימות, ואני וקינוחים הולכים להיות חברים מאוד טובים 😃. אני מנסה פשוט לעשות מיזעור נזקים עתידיים.

תודה אני אנסה להיות יותר אקטיבי פה, פורום ופורטל מעולה, למדתי המון פה.

שמע אם זה משהו חד פעמי, אז לך תתפרק תשתדל לאכול בעיקר חלבונים ושומנים ומדי פעם חטאים טעימים..זה שווה את זה, זה חלק מהחיים וזה כיף גדול.
אתה בטוח "תאבד" חלק מהחיטוב כי יחזרו לך נוזלים, דבר שיכול להגיע גם ל4-5 קילו..אבל זה יעוף מאוד מהר ברגע שתחזור לחיטוב + אירובי, והזכרון הטוב מהחופשה ישאר

• פותח/ת השרשור
כן בודאי, אני לא אתחשבן במה שאני אוכל במהלך החופשה שלי, אבל בשביל מיזעור נזקים המחשבה שלי הייתה שעדיפה לי לצאת לחופשה אחרי מעבר לניטרלי מאשר ישר אחרי סיום הדל פחמימה דיאט.
הרווחתי להתפרק אחרי עבודה קשה בעבודת יום יום ובחד״כ 😃

מה שאני גם מתלבט זה האם לסיים את הדל פחמימה ביום העמסה או לסיום את זה ביום רגיל של דל פחמימה ואז לעבור לניטרלי עם 150-200 גרם פחמימה ליום. אשמח להמלצות.
ברור לי שזה לא מדע מדויק וזה הרבה ניסוי וטעייה וכל מקרה הוא מקרה פרטי, אבל אשמח לדעה בנושא.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית