הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ קריאטין

פרד רוזנברג

משתמש מתחיל
13
0
נק' מוניטין:
0
13
0
גו אקטיב אשדוד
אתמול קיבלתי קריאטין שהזמנתי מחול ומחר אני מתחיל להשתמש בו , קראתי הכל והבנתי חוץ מדבר אחד והוא הכי בסיסי , איך בעצם אני צורך אותו ? הכוונה לא במינון אלא איך באיזה צורה ? שותים את זה או מה ?

כפית של 5 מג שאתה אמור לקבל עם הקריאטין , שופך לכוס מים ושותה.
אפשר גם בשייק חלבון אם בא לך , יש כל מיני דרכים .
אם הבנתי נכון , לא משנה איך , העיקר שיכנס , זה יספג בסוף.

שמעתי שלשתות קריאטין עם מים לא כדאי כי אז הקריאטין יוצא בשתן .
פעם ראשונה שאני שומע דבר כזה (וקראתי לא מעט על קריאטין לפני שהתחלתי להשתמש). לרוב כן שותים אותו עם מים ממה שידוע לי

שותים אותו בתוך כוס עם מים או שאתה יכול לקחת כפית לשים בפה ואז לשתות עם המים(כדי שלא יקרה שיהיו לך שאריות בכוס במקרה הראשון)

בכללי, כשצורכים קריאטין חשוב מאוד לשתות מים כי התוסף סופח נוזלים ובין היתר גורם לך להשתין הרבה יותר.

כדי שלא יקרה שיהיו לך שאריות בכוס במקרה הראשון
אפשר גם אחרי ששתית לשים עוד מים בכוס ולשתות בשביל לא להשאיר את השאריות.. זה מה שאני עושה כי יותר נעים לי ככה מלשים את הקריאטין בפה

אפשר גם אחרי ששתית לשים עוד מים בכוס ולשתות בשביל לא להשאיר את השאריות.. זה מה שאני עושה כי יותר נעים לי ככה מלשים את הקריאטין בפה

סבבה, אין בעיה, כל הדרכים טובות וכשרות.

שמעתי שלשתות קריאטין עם מים לא כדאי כי אז הקריאטין יוצא בשתן .
המים לא מובילים את הקריאטין אתם עד לשלפוחית השתן ומשם החוצה...
בדרך הקריאטין מתחיל את התהליך הכימי שלו בגוף.
עוד שאלה , הקריאטין עזר לכם באופן אישי ? שמעתי שהוא מוביל לתוצאות ממש טובות
עזר לי מאוד. בלי שום קשר לכוח שהוא הוסיף, הקריאטין נותן מראה גדול יותר בגלל ספיחת הנוזלים לשריר.

המים לא מובילים את הקריאטין אתם עד לשלפוחית השתן ומשם החוצה...
בדרך הקריאטין מתחיל את התהליך הכימי שלו בגוף.

עזר לי מאוד. בלי שום קשר לכוח שהוא הוסיף, הקריאטין נותן מראה גדול יותר בגלל ספיחת הנוזלים לשריר.

איזה סוג של קריאטין אתה ממליץ ואיזה חברה? (שהוא באמת עוזר בעלייה בכוח)

עזר הרבה.
אישית לשים כפית או שתיים בפה ואז לקחת שלוק מים הרבה יותר נוח מלשים בכוס ולשתות משקה מגעיל שכולל מים וחול

עזר הרבה.
אישית לשים כפית או שתיים בפה ואז לקחת שלוק מים הרבה יותר נוח מלשים בכוס ולשתות משקה מגעיל שכולל מים וחול

איזה סוג לקחת ושל איזה חברה?
ראיתי איזה אחד ביוטיוב שאמר שהוא הפסיק לקחת קריאטין בתור PREWORKOUT והוא לא מרגיש שום הבדל.
אז אשמח לדעת איזה סוג/חברה השתמתשת

קריאטין זה לא preworkout
החברה לא משנה רק שיהיה מונוהיידרט

ולוקח זמן עד שזה ״משפיע״ וגם עד שזה ״מפסיק להשפיע״ , פשוט תיקח 5 גרם יום (כפית) וזהו

עזוב העמסות קח 5 גרם ביום תסגור עינין
וכמו שאמרו לך תשתה ככה עם קצת מים ותבלע
אחרי תשתה עוד איזה 400 מ"ל מים

קריאטין זה לא preworkout
החברה לא משנה רק שיהיה מונוהיידרט

ולוקח זמן עד שזה ״משפיע״ וגם עד שזה ״מפסיק להשפיע״ , פשוט תיקח 5 גרם יום (כפית) וזהו
אתה יכול לשלוח לי הודעה פרטית חח ? אני צריך לשאול אותך משהו ואין לי 30 הודעות אז אני צריך שאתה תשלח קודם .

קריאטין לא יעבוד בתור pre workout כלל. ההשפעה שלו אטית ומתמשכת ומקורה בהמשכיות של לקיחת החומר.
כל קריאטין מונוהיידרייט. ודא שהמוצר הוא ללא שום תוספים ומרכיבים, רק 100% קריאטין מונו.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית