הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חרדה / דיכאון וירידה בכוח/מסה

daniel1212

משתמש פעיל
736
214
נק' מוניטין:
918
736
214
שאלה שלא מצאתי תשובה בכלל , אם בנאדם נמצא במצב נפשי של חרדה או דיכאון ללא סיבה , אבל שומר על פלוס קלורי ואפילו יושן 8 שעות ומעלה , צריך לחשוש באימונים מירידה בכוח ?

שאלה שלא מצאתי תשובה בכלל , אם בנאדם נמצא במצב נפשי של חרדה או דיכאון ללא סיבה , אבל שומר על פלוס קלורי ואפילו יושן 8 שעות ומעלה , צריך לחשוש באימונים מירידה בכוח ?
אין דבר כזה מצב נפשי ללא סיבה, בהנחה שתתאמן רגיל המשקלים ישמרו, אבל הגיוני שבמצב כזה המוטיבציה להתאמן ולהשקיע באימונים תרד.
למיטב ידיעתי פעילות גופנית יכולה לסייע במצבים של דיכאון

באופן אישי, עליי זה משפיע מאוד.
אני יכול להעיד שבתקופות עמוסות (כמו תקופת מבחנים) אני יורד בכוח באופן תמידי.
זה מאוד פסיכולוגי, כשאתה באימון ואתה חושב על דברים אחרים במקום על הכניסה הבאה בסקוואט זה יפגע בך, אין מה לעשות.
יש אנשים שיודעים לעשות את ההפרדה הזאת בזמן אימון, לצערי אני לא אחד מהם.

יכול להיות שזה בכלל נוירולוגי
ההשפעות של הרגשות\תחושות הן השפעה ישירה של הפרשות של המוח וההפך

לא.
אולי ירידה בביצועים כתוצאה ממחסור בריכוז וחוסר חשק.
אבל במידה שתאכל נכון ותתאמן נכון לא תקטן ולא תחלש.

אם הבן אדם יתאמן כמו קודם לא תהיה ירידה במשקלים. הבעיה היא שבדיכאון אתה או לא מרוכז בעולם כשאתה עושה דברים או פשוט לא עושה דברים. הסיכוי שתצליח לשמור על אותה שגרת אימון בזמן דיכאון.. נמוך מאוד

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית