הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון תקציב לסייקל מבחינת תזונה

HorizonKing

משתמש קבוע
1,255
313
נק' מוניטין:
1,359
1,255
313
אוקי אני רוצה להבהיר שאשכול זה לא נועד לדבר על מחירים של חומרים למינהם ואך ורק על עלות הסייקל מבחינת תזונה ותוספי המזון.

כולנו יודעים שפיתוח גוף הוא לא עסק זול אך כאשר ניכנסים לסייקל הכל ניהיה מוקפד יותר ומין הסתם יקר יותר .
כמה אתם מוצעים בממוצע ביום על תוספי תזונה והמזון שאתם צורכים בסייקל ?
אני אישית כניראה הולך להתחיל סייקל וזה נושא שמאוד מפחיד אותי מכיוון שעכשיו שאני ללא סייקל העסק מאווד מאווד יקר .

אהלן,

אני כרגע בתקופת חיטוב על מנת שאוכל להכנס לסייקל.

עולה לי בממוצע בכל חודש כ-2400 שקלים האוכל האישי שלי (לא כולל דלק למכון:79nb:) שנמצא כ-2 קילומטרים מהבית.

במהלך תקופת הסייקל האוכל הגיע לכ-4000 שקלים בחודש.

בגדול, כל העסק הזה הוא לא זול. החומרים שאתה לוקח התרופות ושאר הירקות עולים X כסף, אך הכסף האמיתי הוא בתזונה.

תנסה לצמצם עלויות כמה שאפשר- להזמין חלבון מחו״ל ולא של מותג כמו אופטימום או דיימטייז, תנסה להתפשר על חברה בינונית (גם ככה חלבון מי גבינה הוא פחות או יותר אותו הדבר בכל המוצרים), או שבכלל תקנה שק של 10 ק״ג של חלבון בלי טעם- הכי זול ואתה יכול להוסיף לכל דבר.
כמה שפחות תוספים אחרים, רק מה שצריך (מולטי ויטמין לספורטאים 2 חבילות זה 340 ש״ח ויטמין c 1000 mg זה משהו כמו 100 ש״ח וזהו, אל תקנה אומגה 3 וכדומה)
תנסה לקנות מוצרי אוכל זולים, למשל במקום לקנות דברים של חברות מוכרות כמו אוסם או עלית אתה יכול לקנות את המוצרים של מגה או של שופרסל שטיפה פחות איכותיים (לא תמיד) אבל הרבה יותר זולים. אתה גם צריך להיות מבוסס על מאכלים הכי הכי זולים- חזה עוף (לא סטייקים ובשר בקר וכדומה) אורז לבן ושיבולת שועל תקנה לפי ק״ג ( לא של חברות כמו קוואקר ששוחטים במחירים). אל תקנה פינוקים כמו שוקולדים, קפה איכותי, משקאות ממותקים- רק מים!
ובעניין החומרים- אתה יכול לנסות להביא מחו״ל, הרבה יותר זול, אבל אני אישית לא רוצה להסתבך עם זה, מעדיף לקנות במכון ולשלם עוד כמה ג׳ובות. מי שבסייקל יכול גם לקנות אוכל בסיטונאות, הכי זול 😆

תנסה לצמצם עלויות כמה שאפשר- להזמין חלבון מחו״ל ולא של מותג כמו אופטימום או דיימטייז, תנסה להתפשר על חברה בינונית (גם ככה חלבון מי גבינה הוא פחות או יותר אותו הדבר בכל המוצרים), או שבכלל תקנה שק של 10 ק״ג של חלבון בלי טעם- הכי זול ואתה יכול להוסיף לכל דבר.
כמה שפחות תוספים אחרים, רק מה שצריך (מולטי ויטמין לספורטאים 2 חבילות זה 340 ש״ח ויטמין c 1000 mg זה משהו כמו 100 ש״ח וזהו, אל תקנה אומגה 3 וכדומה)
תנסה לקנות מוצרי אוכל זולים, למשל במקום לקנות דברים של חברות מוכרות כמו אוסם או עלית אתה יכול לקנות את המוצרים של מגה או של שופרסל שטיפה פחות איכותיים (לא תמיד) אבל הרבה יותר זולים. אתה גם צריך להיות מבוסס על מאכלים הכי הכי זולים- חזה עוף (לא סטייקים ובשר בקר וכדומה) אורז לבן ושיבולת שועל תקנה לפי ק״ג ( לא של חברות כמו קוואקר ששוחטים במחירים). אל תקנה פינוקים כמו שוקולדים, קפה איכותי, משקאות ממותקים- רק מים!
ובעניין החומרים- אתה יכול לנסות להביא מחו״ל, הרבה יותר זול, אבל אני אישית לא רוצה להסתבך עם זה, מעדיף לקנות במכון ולשלם עוד כמה ג׳ובות. מי שבסייקל יכול גם לקנות אוכל בסיטונאות, הכי זול 😆
עם כל הויטמינים למיניהם שהזכרת בעיניי לא צריך את זה , זה סתם לא מועיל ואין הוכחה בכלל שהגוף מקבל ויטמינים מכדורים ודיברו על זה גם . החלבון 10 קילו הוא רעיון מעולה כי חלבון תמיד צריך לגדילת שריר , קלוריות ופחמימות תמיד אפשר למצא באורז פסטה תפו״א לא חסר

כולנו יודעים שפיתוח גוף הוא לא עסק זול אך כאשר ניכנסים לסייקל הכל ניהיה מוקפד יותר ומין הסתם יקר יותר .
כמה אתם מוצעים בממוצע ביום על תוספי תזונה והמזון שאתם צורכים בסייקל ?
אני אישית כניראה הולך להתחיל סייקל וזה נושא שמאוד מפחיד אותי מכיוון שעכשיו שאני ללא סייקל העסק מאווד מאווד יקר .
בחיטוב ההוצאות אצלי יותר גדולות בגלל שיש בתפריט יותר חלבון(שזה אומר יותר אבקת חלבון ויותר אוכל-מקורות חלבון) וגם הסייקל חיטוב הוא יותר יקר מסייקל לעליה במאסה.
בדרך כלל במאסה יוצא לי כ-3 אלף ש"ח בחודש(תוספי מזון ,אוכל,וחומרים). בדייטה זה מגיע ל-4 בקלות ואם אני אוכל בעיקר דג אמנון ולא חזה עוף זה 4,500 אלף כי הוא יקר יותר פי-2 מחזה עוף.
אם אתה מחפש להוזיל את העסק תתרכז בעיקר באוכל תבחר מקורות חלבון זולים כמו חזה עוף/או הודו ותמצע לך מקום/או ספק קבוע שלא יכך לך יותר מ-20 שקל לקילו. יש גם לפעמים מבצעים בכל מיני מקומות 15 שקל לקילו. אם תהולך וכל פעם קונה איפו שנוח לך תיכול לקנות גם ב-30 שקל לקילו ופר-חודש זה משמעותי מאוד.
מבחינת אבקות חלבון אני לא ממליץ לך לקנות חלבון שהוא זול. אם כבר זול אז תקנה את השק של 25 קילו מהמפעל ופה באמת תחסוך. אבל לקנות חלבון הקסטרים מאבגז של איזה מדריך ולא חלבון טוב אחר ב-350 שקל מהחנות אני לא רואה בזה חיסכון(כולה 100 שקל) בטח מתי שמדובר בבריאות שלך. וכן גם כשמדובר על אבקת חלבון צריך לבדוק את הפרטים הקטנים עד הסוף. יש חברות שמכניסות לשם ממתיק סוכרזית שהוא לא בריא. עדיף סוכרלוז הוא גם יקר יותר ליצרן. והוא יותר בריא.
בחומרים גם פה אסור לשחק יש הרבה זבל בכל הארץ. צריך לקחת דברים טובים.כי בסופו של דבר אתה מכניס את זה לגוף שלך.
בתוספי מזון זה כבר תלוי עד כמה כסף "מיותר" יש לך. אם יש כסף מיותר אפשר להשקיע בהרבה תוספים טובים שיכולים לתרום לך. אם אתה קצר תסתפק בקראטין מונו (כן כן גם בסייקל) ויטמין C ומולטי ויטמין אם כל הויטמינים והמינרלים ונוגזי חימצון. אומגה-3 וכו.

• פותח/ת השרשור
תודה לכולם על התגובות, מבחינת השק חלבון של ה 25 קג אני מסודר ,וראיתי את התגובות של הסדר גודל לחודש וזה ממש מפחיד הסכומים השאלה שלי האם אפשר להיסתמך על אבקת חלבון לפחות כשליש מהחלבון היומי ? (בסביבות ה100 גרם רק מהאבקה ) כל השאר כניראה אני ילך על חזה עוף שמצאתי ב25 שקל לקילו וניראה לי שפחמימות לא הבעיה פה 😃

הפחמימות זה שיבולת שועל ואורז בעיקר הכי טוב והכי זול. אתה בסייקל מאסה לא צריך יותר מ-2.5 גרם חלבון לכל קילו משקל גוף. גג-3 זה מספיק לך. כל השאר פחמימה וקצת שומנים.

שק חלבון של 25 קילו? משהו פה נשמע מסריח... מה זה?

בכל אופן - אם אני שותה אבקת חלבון ( ואני שותה ביום שלוש פעמים, מנה כפולה של WHEY) אז אני רוצה לדעת שאני באמת מכניס חלבון ולא משהו אחר. באופן אישי אני סופר כל קלוריה \ פחמימה \ חלבון ושומן שנכנס לגוף שלי, אז הייתי רוצה שהמקורות יהיו אמינים.

מבחינת תזונה שותפת - גם שם אני רוצה שליטה ובקרה - חזה עוף הכי אמין, סטייקים של סינטה, אורז \ פסטה \ שיבולת שועל \ לחם.

בקיצור לא מסובך. הכסף הולך על חלבון איכותי ובשר איכותי.... ככל שאתה גדול יותר אתה אוכל יותר.
בסייקל אני מגיע ל 400-500 גרם חלבון...

• פותח/ת השרשור
שק חלבון של 25 קילו? משהו פה נשמע מסריח... מה זה?

בכל אופן - אם אני שותה אבקת חלבון ( ואני שותה ביום שלוש פעמים, מנה כפולה של WHEY) אז אני רוצה לדעת שאני באמת מכניס חלבון ולא משהו אחר. באופן אישי אני סופר כל קלוריה \ פחמימה \ חלבון ושומן שנכנס לגוף שלי, אז הייתי רוצה שהמקורות יהיו אמינים.

מבחינת תזונה שותפת - גם שם אני רוצה שליטה ובקרה - חזה עוף הכי אמין, סטייקים של סינטה, אורז \ פסטה \ שיבולת שועל \ לחם.

בקיצור לא מסובך. הכסף הולך על חלבון איכותי ובשר איכותי.... ככל שאתה גדול יותר אתה אוכל יותר.
בסייקל אני מגיע ל 400-500 גרם חלבון...
יש שק חלבון נקי של 25 קילו 90 אחוז חלבון. יש בפייס קבוצת קניה

הסכומים שרשמתם לא מאוד רחוקים מעלויות של תזונה רגילה. בעיקר אם ארוחה אחת אוכלים מחוץ לבית

הסכומים שרשמתם לא מאוד רחוקים מעלויות של תזונה רגילה. בעיקר אם ארוחה אחת אוכלים מחוץ לבית

לא נכון בכלל.

בן אדם ממוצע שאוכל כ-2 ארוחות ביום ישקיע בתזונה פחות מאשר ספורטאי ששומר תזונה וערכים תזונתיים.

אני רואה אנשים שקפה וקרואסון שוקולד משביע אותם ל7 שעות.

אהלן,

אני כרגע בתקופת חיטוב על מנת שאוכל להכנס לסייקל.

עולה לי בממוצע בכל חודש כ-2400 שקלים האוכל האישי שלי (לא כולל דלק למכון:79nb:) שנמצא כ-2 קילומטרים מהבית.

במהלך תקופת הסייקל האוכל הגיע לכ-4000 שקלים בחודש.

בגדול, כל העסק הזה הוא לא זול. החומרים שאתה לוקח התרופות ושאר הירקות עולים X כסף, אך הכסף האמיתי הוא בתזונה.
בהנחה שאתה לא אוכל בחוץ על בסיס יומי וניצמד למזון בסיסי, איך מגיעים ל- 4000 שח בחודש רק על אוכל?

אהלן,אני בהכנה לתחרות ועוד 12 יום על הבמה.
כרגע על 0 פחמימה אוכל ביום קילו חזה עוף,5 ביצים לא כל החלמון ו300 דג פילה אמנון.
יוצא מאוד יקר בתקופה הזו,בייחוד שזירו מלפפונים ופפסי כמעט כל רגע עליי.
בנוסף להוצאות נוספות.
עסק לא קל בכלל,אבל אפשר גם להתפרנס ממנו. צריך להיות חכם ועסקי .

אביעד נעלם, לא ראיתי אותו בפורום כבר חודשיים.
אהלן,אני בהכנה לתחרות ועוד 12 יום על הבמה.
כרגע על 0 פחמימה אוכל ביום קילו חזה עוף,5 ביצים לא כל החלמון ו300 דג פילה אמנון.
יוצא מאוד יקר בתקופה הזו,בייחוד שזירו מלפפונים ופפסי כמעט כל רגע עליי.
בנוסף להוצאות נוספות.
עסק לא קל בכלל,אבל אפשר גם להתפרנס ממנו. צריך להיות חכם ועסקי .
אתה בן 17 ומשלם על עצמך? יפה לך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית