הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שאלה בנוגע לזמן מנוחה ולחכות לתרגיל.

MrShayke77

משתמש מתחיל
95
6
נק' מוניטין:
6
95
6
כמה זמן כדאי לי לנוח בין סט לסט ובין תרגיל לתרגיל?
ויש מצבים שאני מסיים תרגיל, וניגש ותרגיל הבא אבל יש שם מישהו שרק התחיל אותו או שהוא באמצע, ולא אפשרי להיכנס איתו בין הסטים, במצב כזה כדאי לי לחכות שהוא יסיים או לעבור לתרגיל הבא ברשימה ואז לחזור לתרגיל שהיה תפוס?

כמה זמן כדאי לי לנוח בין סט לסט ובין תרגיל לתרגיל?
ויש מצבים שאני מסיים תרגיל, וניגש ותרגיל הבא אבל יש שם מישהו שרק התחיל אותו או שהוא באמצע, ולא אפשרי להיכנס איתו בין הסטים, במצב כזה כדאי לי לחכות שהוא יסיים או לעבור לתרגיל הבא ברשימה ואז לחזור לתרגיל שהיה תפוס?

אהלן,

זמני המנוחות משתנה בהתאם לתכנית האימונים שלך ומספר החזרות.

לדוגמא: אם בצעתי 6-8 חזרות, אנוח כדקה וחצי.

אם בצעתי כ-12 עד 15 חזרות, אנוח דקה אחת בלבד.

ממליץ לך להצטייד בסטופר, תענוד אותו הוא יהווה לך שימוש מצויין.

לגבי שאלתך השניה, אם מכשיר תפוס ואתה צריך להכנס כבר לסט אל תחכה (אל תשכח שאתה על זמנים), תעבור לתרגיל הבא - ומבעוד מועד תשריין לך את המכשיר שתוכל לחזור אליו.

בהצלחה.

• פותח/ת השרשור
סב
אהלן,

לגבי שאלתך השניה, אם מכשיר תפוס ואתה צריך להכנס כבר לסט אל תחכה (אל תשכח שאתה על זמנים), תעבור לתרגיל הבא - ומבעוד מועד תשריין לך את המכשיר שתוכל לחזור אליו.

בהצלחה.
אוקי תודה רבה

תנוח בין הסטים כמה שאתה צריך כדי להשלים את הסט הבא.
אגב, מנוחה לא אומרת שצריך ללכת ולבזבז את הזמן עם דיבורים מיותרים. זה חדר כושר, לא קבוצת תמיכה.

נשבר מכל הפלוצים שבאים לדבר ותוספים את כל הספות.

אהלן,

בהצלחה.
למה זמני המנוחה צריכים להיות כל כך מדויקים? אני תמיד גיכחתי כשראיתי אנשים 'פותחים' לעצמם שעון, ולא הבנתי מה הלחץ. אני לא תומך בבזבוז זמן או התעסקות בשטויות במכון, אבל תמיד חשבתי שזמני מנוחה בין סטים זה לא מאוד רלוונטי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית