הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ משקל גוף ומשקל עבודה

• פותח/ת השרשור kroif
  • פורסם בתאריך

kroif

משתמש קבוע
1,219
58
נק' מוניטין:
131
1,219
58
השאלה היא כזו:אני רואה שיש לא מעט חבר'ה בפורום שעובדים ומתקדמים באופן מדהים במשקלי העבודה שלהם וזאת למרות שאצל חלקם משקל הגוף לא משתנה וגם לא גבוהה משמעותית.
באופן אישי אני יכול להעיד שכאשר אני לא מעלה את כמות הקלוריות אני נתקע ואנ מדבר על תוכניות כמו הליניארית,טקסס וכו' אבל לא בי מדובר.
אז איך זה בעצם קורה?

השאלה היא כזו:אני רואה שיש לא מעט חבר'ה בפורום שעובדים ומתקדמים באופן מדהים במשקלי העבודה שלהם וזאת למרות שאצל חלקם משקל הגוף לא משתנה וגם לא גבוהה משמעותית.
באופן אישי אני יכול להעיד שכאשר אני לא מעלה את כמות הקלוריות אני נתקע ואנ מדבר על תוכניות כמו הליניארית,טקסס וכו' אבל לא בי מדובר.
אז איך זה בעצם קורה?

זה לא קורה הרבה.
מי שמתקדם במשקל, בד"כ עושה זאת בעזרת מאזן קלורי חיובי, מה שגורר עלייה במשקל הגוף.
יש יוצאים מן הכלל משתפרים ללא עלייה במשקל גופם, אבל העלייה לרוב תהיה קטנה יותר ותיעצר עד למעבר למאזן קלורי חיובי גדול יותר.
כמובן שגנטיקה לוקחת חלק משמעותי בעניין ויש חריגים.

לדעתי שיפור במשקלים בחיטוב יקרה במיוחד במקרים בהם מדובר במתאמן מתחיל ובחלקו הגדול נובע בכלל מהמערכת העצבית. כלומר הגוף לומד לבצע טוב יותר את רצף התנועה.
בכל מקרה השיפור יהיה עד נקודה מסויימת וברור שבמאזן קלורי חיובי ההישגים יהיו גבוהים יותר..

לדעתי שיפור במשקלים בחיטוב יקרה במיוחד במקרים בהם מדובר במתאמן מתחיל ובחלקו הגדול נובע בכלל מהמערכת העצבית. כלומר הגוף לומד לבצע טוב יותר את רצף התנועה.
בכל מקרה השיפור יהיה עד נקודה מסויימת וברור שבמאזן קלורי חיובי ההישגים יהיו גבוהים יותר..

מי את "מרטין" שכותבת מאד לעניין!

• פותח/ת השרשור
אהבתי את התגובות של כולם,אני התרשמתי שכמה מחברי הפורום לא ממש 'גדולים' מבחינת משקל גוף וגם לא עולים במשקל הגוף ועדין עובדים במשקלי עבודה מרשימים!
בתגובה למה שמרטין כתבה,אולי זו חלק מהסיבה מדוע כדאי למתאמן מתקדם לעשות 'ריסט'/דילואד כשנתקעים ..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית