הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כל כמה זמן להעלות במשקל?

MrShayke77

משתמש מתחיל
95
6
נק' מוניטין:
6
95
6
איך אני אדע מתי להעלות במשקל בתרגילים? לדוג' עכשיו אני על 50 קילו בסקוואט כולל מוט, כל אימון להעלות את המשקל או להשאר באותו משקל עד שאני מרגיש שאני התחזקתי והמשקל הזה כבר לא כבד כמו פעם.
איך זה עובד?

איך אני אדע מתי להעלות במשקל בתרגילים? לדוג' עכשיו אני על 50 קילו בסקוואט כולל מוט, כל אימון להעלות את המשקל או להשאר באותו משקל עד שאני מרגיש שאני התחזקתי והמשקל הזה כבר לא כבד כמו פעם.
איך זה עובד?
ברגע שהשלמת את מספר הסטים ומספר החזרות שלך במשקל מסויים אתה עובר למשקל הבא!
אין מה להמשיך ו"לתרגל" את אותו המשקל.

ממליץ לך לנסות להגיע למצב שקרוב מאוד לכשל בחזרה שתיים האחרונות, זה מדד טוב לאפקטיביות של המשקל, כמובן שמאוד חשוב שתהיה שמירה אם זה מוט כדי שלא תיפצע אם כן תגיע לכשל.
יש תוכניות שהעלייה במשקל אצלן מובנה ובנוי על עלייה עפ"י שבועות ואחוז מהמשקל המקסימלי שלך בחזרה אחת, בתוכנית שהעלייה לא מובנית אם אתה מצליח לסיים את כל החזרות בלי קושי רציני בחזרה-שתיים האחרונות, סימן לעלות משקל.

• פותח/ת השרשור
ברגע שהשלמת את מספר הסטים ומספר החזרות שלך במשקל מסויים אתה עובר למשקל הבא!
אין מה להמשיך ו"לתרגל" את אותו המשקל.
סבבה תודה, אז כל פעם שאני משלים את כל הסטים של התרגיל בלי כשל, להעלות במשקל?
ממליץ לך לנסות להגיע למצב שקרוב מאוד לכשל בחזרה שתיים האחרונות, זה מדד טוב לאפקטיביות של המשקל, כמובן שמאוד חשוב שתהיה שמירה אם זה מוט כדי שלא תיפצע אם כן תגיע לכשל.
יש תוכניות שהעלייה במשקל אצלן מובנה ובנוי על עלייה עפ"י שבועות ואחוז מהמשקל המקסימלי שלך בחזרה אחת, בתוכנית שהעלייה לא מובנית אם אתה מצליח לסיים את כל החזרות בלי קושי רציני בחזרה-שתיים האחרונות, סימן לעלות משקל.
ואם אני ממש מתקשה לסיים את התרגיל בכמה חזרות אחרונות, עדיין לעבור?

קשה להגיד לך על סמך פורום פה באינטרנט...אבל ממה שזה נשמע זה עוד לא השלב לעבור אם בכמה חזרות האחרונות ממש קשה, אבל שוב, ממש קשה זה אינדיבידואלי, בעיקרון את החזרה שתיים האחרונות אתה צריך בקושי להצליח, אפילו עם עזרה קטנה ממי ששומר לדוגמא בבנץ' פרס.

סבבה תודה, אז כל פעם שאני משלים את כל הסטים של התרגיל בלי כשל, להעלות במשקל?
כן.

תלוי. כאשר יש חוסר סימטריה בין יד ימין לשמאל למשל וביד אחת אתה משלים בקלות סט ובשניה בקושי, הייתי ממתינה קצת כדי לאזן את אי הסמטריה. אבל בלחיצת חזה למשל ברגע שהשלמתי שלושה סטים של 5 חזרות העליתי במשקל (אפילו אם העליה היתה הכי מינימלית שאפשר).

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית