תמונה 17 וחצי

• פותח/ת השרשור RAZDV
  • פורסם בתאריך
  • פותח/ת השרשור
אני לא מנסה לתפוס אותך, נשמה. רק מחכה לסרטון של 96 בנץ' לחמישיות, חזרות מלאות, בלי כל מיני קשקושים על משקל חדש. אותו משקל שדובר בהתחלה. מה הבעיה בזה?

הא כן, גם לסרטון של 120 ק"ג סקאווט לחמישיות שובר מקביל כמובן.
תקבל את שניהם השבוע גם דיפ תקבל לא רק מקביל

מה אתה לא מבין, הגוף צריך להתרגל. אתה חושב ש @SweetBamba לחץ ישר 200 קילו? בהתחלה הוא רק החזיק 200 קילו מחוץ לראק ואז החזיר למקום. לאט לאט הגוף התחיל להתרגל למישקל והוא יכל לעשות לחיצה מלאה. מה אתה לא מביייייייין ??!?

לפני זה הוא פשוט שם 200 קילו על המוט והסתכל עליו

תקבל את שניהם השבוע גם דיפ תקבל לא רק מקביל
ילדון,
"לשבור מקביל" זה לא לשבור את המוטות שעושים איתם תרגיל "דיפ".
הכוונה היא לרדת מספיק עמוק, בסקוואט, על-מנת שזה יחשב כחזרה מלאה.

ילדון תקרא לאבא שלך בוא תגיד לי בפנים ילדון תקבל שתי סטירות אני אעקם לך תפרצוף פורום של קנאים מתים לשבור מקביל זה לרדת מ90 מעלות קוו הברך חתיכת סתומים עכשיו זין תקבלו סרטון ושאני אקבל באן אמן אני אפתח משתמש חדש רק כדי להטריל לכם את הפורום בתמונות שלי יקנאים מתים
129.gif

רק אל תטריל לנו את הפורום, עחי.
ולגבי האיומים שלך, בזמן שאתה מקבל חובות לראק על 120 סקוואט, יש פה אנשים שלחצו את המשקל הזה ואת משקל הגוף שלך יחד. האיומים שלך לא מלחיצים כאן אף אחד.
אם אדם אחד אומר שאתה שיכור, אל תאמין. אם שניים אומרים שאתה שיכור, כדאי שתבדוק את עצמך. ובמקרה המקביל למשל הזה, עשרות אנשים צחקו על ההתנהגות והדיבור שלך. אתה לא שווה כאן יותר מאף אחד אחר, בטח שלא עם הדיבור הזה. לא תוקפים אותך מנהלים ושאר חברי פורום סתם כי אנחנו מקנאים בקוביות שלך, אלא כי אתה מתנהג כמו אידיוט.
נתנו לך מטלה, בצע אותה ותסתום כמה פיות. עד אז, אין לך מה לתרץ, להסביר או לריב.
חזור עם סרטון, לא עם קללות והתנהגות של ילדה בת 6.

• פותח/ת השרשור
רק אל תטריל לנו את הפורום, עחי.
ולגבי האיומים שלך, בזמן שאתה מקבל חובות לראק על 120 סקוואט, יש פה אנשים שלחצו את המשקל הזה ואת משקל הגוף שלך יחד. האיומים שלך לא מלחיצים כאן אף אחד.
אם אדם אחד אומר שאתה שיכור, אל תאמין. אם שניים אומרים שאתה שיכור, כדאי שתבדוק את עצמך. ובמקרה המקביל למשל הזה, עשרות אנשים צחקו על ההתנהגות והדיבור שלך. אתה לא שווה כאן יותר מאף אחד אחר, בטח שלא עם הדיבור הזה. לא תוקפים אותך מנהלים ושאר חברי פורום סתם כי אנחנו מקנאים בקוביות שלך, אלא כי אתה מתנהג כמו אידיוט.
נתנו לך מטלה, בצע אותה ותסתום כמה פיות. עד אז, אין לך מה לתרץ, להסביר או לריב.
חזור עם סרטון, לא עם קללות והתנהגות של ילדה בת 6.
סבבה אל תבואו להתנשא ולשחק אותה איזה משהו כיוון שאתם מתאמנים הרבה יותר זמן ממני זה הכל בחיים לא השווצתי ולא יצאתי פה על אף אחד כל האנשים בפורום הזה באים נגדי כי משעמם לכם בחיים כולה פרסמתי תמונה שלי מי ישמע
מתחילים לחפור ולא להאמין בעיה שלכם שתהיה לכם הגנטיקה שלי דברו איתי יאללה נתראה בסיבוב חג שמח
עכשיו קראתי את התגובה שלך ממש לא קיללתי הוא בתור אדם שכנראה יותר מבוגר ממני מתנשא ולא מתאים לי
אם זה היה קורה מול הפנים שלי אז התגובה הייתה שונה לגמרי .

כל ההודעות בעמוד הראשונות היו רק חיוביות ומפרגנות, עד שהתחלת להתרברב במשקלי עבודה.
אתה שוב מנסה לתרץ את עצמך. זה לא יעבוד. יצאת אידיוט ושחצן. אתה כל כך שחצן שאתה טופח לעצמך על השכם כרגע ומאמין שבאמת לא עשית שום דבר רע וכולם נגדך.
נתראה בסיבוב? באמת?
תכף תגיד שלום שלום ושלא תבוא לי בחלום...
facepalm.gif

• פותח/ת השרשור
כל ההודעות בעמוד הראשונות היו רק חיוביות ומפרגנות, עד שהתחלת להתרברב במשקלי עבודה.
אתה שוב מנסה לתרץ את עצמך. זה לא יעבוד. יצאת אידיוט ושחצן. אתה כל כך שחצן שאתה טופח לעצמך על השכם כרגע ומאמין שבאמת לא עשית שום דבר רע וכולם נגדך.
נתראה בסיבוב? באמת?
תכף תגיד שלום שלום ושלא תבוא לי בחלום...
facepalm.gif
דווקא לא באתי בקטע שחצני אם כן מצטער אמרתי את האמת הסרטון מחר יוכיח את זה

תודה לתום שזרק את הגולש שחשב שהוא בבסטה בשוק רמלה לוד, יש?
יש. אבל אני חושב שכדאי היה לחכות עם זה עד ל- 6\6 לראות אם הוא מחזיר את החוב, סתם מתוך סקרנות. על כל פנים, דומה שזו לא אבדה גדולה במיוחד.

יש. אבל אני חושב שכדאי היה לחכות עם זה עד ל- 6\6 לראות אם הוא מחזיר את החוב, סתם מתוך סקרנות. על כל פנים, דומה שזו לא אבדה גדולה במיוחד.

הוא יכנס למינוס, אני מכיר את הסגנונות האלו. ברגע שגולש יעיז או מעיז לנבל את פיו הוא יטוס מכאן לצמיתות. אין לנו סבלנות לברברים. וכך תום עשה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית