הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה אחרי חודשיים של חיטוב ( 9 קילו).

• פותח/ת השרשור
סה"כ יפה מאוד. סגור את החיטוב ב - 70 קילו ותתחיל מסה.

תודה רבה , אך לצערי זה נראה כאילו אצטרך לרדת מתחת ל 70 קילו בשביל לקבל תוצאה יפה יותר , יש שומן עיקש פה ושם אבל אני עובד חזק מתמיד.

תודה רבה , אך לצערי זה נראה כאילו אצטרך לרדת מתחת ל 70 קילו בשביל לקבל תוצאה יפה יותר , יש שומן עיקש פה ושם אבל אני עובד חזק מתמיד.
משום מה אני לא מצליח להגדיל את התמונה, אבל ממה שאני רואה אין שום שומן עיקש.

לא מבין מה ביכלל התחלת חיטוב ?! לא בקטע של להעליב אבל אין עליך בשר בשיט (לדעתי) כשאין מסה מכובדת החיטוב לא יהיה כלכך משנה . אני חושב שאתה בנקודת התחלה לא רעה תן במסה ושים זין על כל מי שיגיד לך שמן ..
רק אחרי שתיארה שבאמת צברת מסה מכובדת (החזה צריך להישתפר) תתחיל חיטוב

• פותח/ת השרשור
לא מבין מה ביכלל התחלת חיטוב ?! לא בקטע של להעליב אבל אין עליך בשר בשיט (לדעתי) כשאין מסה מכובדת החיטוב לא יהיה כלכך משנה . אני חושב שאתה בנקודת התחלה לא רעה תן במסה ושים זין על כל מי שיגיד לך שמן ..
רק אחרי שתיארה שבאמת צברת מסה מכובדת (החזה צריך להישתפר) תתחיל חיטוב

הייתי על אחוז שומן גבוה , התזונה בזמן האחרון של המסה היה על הפנים ויש לי נטייה להשמנה וצבירת נוזלים.

החזה הכי דומיינטי אצלי , אני בהזדמנות יקח תמונה בפרופיל שתשים לב , כרגע אין כל כך תכנון להתחיל מסה אני בודק מה יהיה עוד טיפה עם החיטוב הזה , אני סך הכול מבסוט עם התוצאות ( ככה ככה ) .

הייתי על אחוז שומן גבוה , התזונה בזמן האחרון של המסה היה על הפנים ויש לי נטייה להשמנה וצבירת נוזלים.

החזה הכי דומיינטי אצלי , אני בהזדמנות יקח תמונה בפרופיל שתשים לב , כרגע אין כל כך תכנון להתחיל מסה אני בודק מה יהיה עוד טיפה עם החיטוב הזה , אני סך הכול מבסוט עם התוצאות ( ככה ככה ) .
כל עוד אתה מרוצה זה בסדר הדעה שלי לא ככ אובייקטיבית כי אני הולך יותר על כיוון של בילדינג ומסה ופרופורציות מאווד חשובים לי .
במחינת גוף לים השגת את התוצאה ורואים שהיתחטבת דיי יפה אבל בשביל להיראות כמו כל הדוגמני פיטנס למינהם שאני מניח שזה הגוף מטרה שלך צריכים גם מסה מאווד מכובדת לפני חיטוב

• פותח/ת השרשור
כל עוד אתה מרוצה זה בסדר הדעה שלי לא ככ אובייקטיבית כי אני הולך יותר על כיוון של בילדינג ומסה ופרופורציות מאווד חשובים לי .
במחינת גוף לים השגת את התוצאה ורואים שהיתחטבת דיי יפה אבל בשביל להיראות כמו כל הדוגמני פיטנס למינהם שאני מניח שזה הגוף מטרה שלך צריכים גם מסה מאווד מכובדת לפני חיטוב

תודה רבה ... בסך הכול כיוונתי לזה שרציתי טיפה מסת שריר עלי , מעולם לא אהבתי להיות באחוז שומן גבוהה לא משנה מה זה יתן לי אפילו שאני מתחטב מהר.. עניין פסיכולוגי.. לכן גם אם אני אשקול שוב לאכול במאזן חיובי זה כנראה יהיה במתכונת של מסה דלת - פחמימות .. כי כבר ממזמן הבנתי שזה פשוט נוראי הפחמימות האלה מבחינה של הצטברות נוזלים והשמנה.. אך גם קשה לחיות בלעדיהם .. מאוד.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית