עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
סה"כ יפה מאוד. סגור את החיטוב ב - 70 קילו ותתחיל מסה.
משום מה אני לא מצליח להגדיל את התמונה, אבל ממה שאני רואה אין שום שומן עיקש.תודה רבה , אך לצערי זה נראה כאילו אצטרך לרדת מתחת ל 70 קילו בשביל לקבל תוצאה יפה יותר , יש שומן עיקש פה ושם אבל אני עובד חזק מתמיד.
משום מה אני לא מצליח להגדיל את התמונה, אבל ממה שאני רואה אין שום שומן עיקש.
לא מבין מה ביכלל התחלת חיטוב ?! לא בקטע של להעליב אבל אין עליך בשר בשיט (לדעתי) כשאין מסה מכובדת החיטוב לא יהיה כלכך משנה . אני חושב שאתה בנקודת התחלה לא רעה תן במסה ושים זין על כל מי שיגיד לך שמן ..
רק אחרי שתיארה שבאמת צברת מסה מכובדת (החזה צריך להישתפר) תתחיל חיטוב
כל עוד אתה מרוצה זה בסדר הדעה שלי לא ככ אובייקטיבית כי אני הולך יותר על כיוון של בילדינג ומסה ופרופורציות מאווד חשובים לי .הייתי על אחוז שומן גבוה , התזונה בזמן האחרון של המסה היה על הפנים ויש לי נטייה להשמנה וצבירת נוזלים.
החזה הכי דומיינטי אצלי , אני בהזדמנות יקח תמונה בפרופיל שתשים לב , כרגע אין כל כך תכנון להתחיל מסה אני בודק מה יהיה עוד טיפה עם החיטוב הזה , אני סך הכול מבסוט עם התוצאות ( ככה ככה ) .
כל עוד אתה מרוצה זה בסדר הדעה שלי לא ככ אובייקטיבית כי אני הולך יותר על כיוון של בילדינג ומסה ופרופורציות מאווד חשובים לי .
במחינת גוף לים השגת את התוצאה ורואים שהיתחטבת דיי יפה אבל בשביל להיראות כמו כל הדוגמני פיטנס למינהם שאני מניח שזה הגוף מטרה שלך צריכים גם מסה מאווד מכובדת לפני חיטוב