הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ דיון עליה מהירה מדי במשקל אחרי חיטוב

danielsin

משתמש מתחיל
51
0
נק' מוניטין:
0
51
0
סיימתי חיטוב של 0 גרם פחמימה הייתי בסופו ככה שהייתי די יבש , בכללי לא חיטבתי עד הסוף כי הרגשתי שהגיע הזמן למסה , אני מתאמן די מתחיל אבל יודע מה אני עושה , בערך ,
בכל מקרה לפני שבוע התחלתי את המסה ועליתי בשבוע כ-5 קילו שזה ממש ממש מוגזם , ואני מבין שיש נוזלים שחזרו מהפחמימה אבל 5 קילו בשבוע ? וכן אכלתי דברים לא בריאים אבל רוב התזונה מבוססת על בשר ואורז ומדי פעם עוגה או כוס מיץ ביום ,
בכל מקרה זה ממש מוגזם 5 קילו בשבוע או שאני מגזים בגלל שהרוב נוזלים ? ומה ניתן לעשות בנידון ? למה זה קורה ?
שמישהו ייסדר לי את הראש וירגיע או להפך :(((

כמה זמן היית בחיטוב? האם היית הרבה זמן מוגדר "בדיאטה"?
עשית שבועיים נייטרלי?

קרה לי אותו דבר.

לא עשית נייטרלי לפחות שבועיים .

כנס לנייטרלי על 100 פחמימה כהתחלה ותן למערכת להתייצב , פשוט קיבלת ריבאונד , ככה זה אחרי דיאטות כאלה.

• פותח/ת השרשור
כמה זמן היית בחיטוב? האם היית הרבה זמן מוגדר "בדיאטה"?
עשית שבועיים נייטרלי?

עשית שבועיים ניטראלי?

לא שבועיים , אבל עשיתי שלושה ימים , אבל בכל זאת 5 קילו בשבוע ? זה חייב להיות נוזלים לא ? לא יכול להיות שאני עולה כל כך מהר .. והייתי בחיטוב כחודשיים , כן החיטוב שלי היה די קפדני והורדתי כ10 קילו ..
קרה לי אותו דבר.

לא עשית נייטרלי לפחות שבועיים .

כנס לנייטרלי על 100 פחמימה כהתחלה ותן למערכת להתייצב , פשוט קיבלת ריבאונד , ככה זה אחרי דיאטות כאלה.

אז אתה אומר זה נוזלים ? ונייטרלי ייסדר לי את זה ?

לא שבועיים , אבל עשיתי שלושה ימים , אבל בכל זאת 5 קילו בשבוע ? זה חייב להיות נוזלים לא ? לא יכול להיות שאני עולה כל כך מהר .. והייתי בחיטוב כחודשיים , כן החיטוב שלי היה די קפדני והורדתי כ10 קילו ..

אז אתה אומר זה נוזלים ? ונייטרלי ייסדר לי את זה ?

בוא נתחיל מזה :

1) כמה קלוריות אכלת בחיטוב?

2) ביצעת העמסות ? כולל כמה גרם פחמימה היית?

עובדה : 3 ימי נייטרלי לא מספיק היית צריך שבועיים לפחות ולראות את ההשפעה של הכמות קלוריות על המשקל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית